Chiara Ferragni 2. Kez Anne Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Chiara Ferragni 2. Kez Anne Oldu

Ünlü blogger Chiara Ferragni ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2021

Harper's Bazaar Türkiye'nin Kasım ayındaki 300'üncü sayısının kapak yıldızı olan dünyaca ünlü İtalyan influencer Chiara Ferragni ile eşi Rapçi Fedez 2. çocuklarını kucaklarına aldı. Ferragni adını "Vittoria" olarak açıkladığı kız bebeğin fotoğrafını instagram hesabından paylaştı.

Chiara Ferragni, ilk çocuğu Leone'u 2018 Mart ayında kucağına aldı. Ünlü blogger nişanlısı rapçi Fedez ile aynı yıl eylül ayında dünyaevine girdi.

Instagram'da 22 milyon takipçisi bulunan Ferragni, geçen yıl 31 milyon euro gelir elde etmiş ve borsaya açılmaya hazırlandığı haberleriyle gündem olmuştu.

Chiara'nın yıllar önce biraz da eğlence için kurduğu blog bugün yaklaşık 35 milyon Euro değerinde bir şirkete ve 20 milyonu aşan takipçi sayısıyla ortalama bir Avrupa ülkesinden daha büyük bir topluluğa dönüştü. Global magazinin peşinde olduğu bir stil öncüsünden ziyade artık bir girişimci olarak konumlanan Chiara; Milano'da, Bocconi Üniversitesi'nde uluslararası hukuk okuyan bir genç kadınken, aynen bir salatada olduğu gibi stilleri bir araya getirip karıştırdığı blogunu bu raddeye nasıl getirdiğine dair bazı uçlarını röportajda bizimle paylaştı.

33 yaşındaki ünlü blogger, 2009 yılında, Blonde Salad adlı blog'unda ilk #ootd (outfit of the day) post'larını paylaştığı dönemde uluslararası hukuk okuyan bir üniversite öğrencisiydi. İlk yıllarda lüks çantalar, vintage ve basic Zara parçalarla oluşturduğu look'lar 2012 yılında Instagram paylaşımları ile devam etti ve 2013 yılında kendi ismini taşıyan bir moda markası kurdu. Takipçi kitlesi arttıkça, post paylaşımları yapmak üzere lüks markalar ile sponsorluk anlaşmaları imzaladı ve bir yandan da Chiara Ferragni koleksiyonlarını geliştirmeyi sürdürdü. 2015 yılında Harvard Business School, onun başarılı girişimciliğini konu alan bir çalışma yayınladı. Göz kırpan emoji'ye benzer bir motife sahip olan ve yılda 25 milyon doların üzerinde kazanç sağlayan Ferragni markası şu an Milano, Paris ve Şanghay'daki flagship butikler de dahil 400'den fazla mağazaya sahip.