Prens Harry, Prenses Diana Hakkında Bir Hikaye Yazdı
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry, Prenses Diana Hakkında Bir Hikaye Yazdı

COVID-19 nedeniyle ebeveynlerini kaybeden çocuklar için bir kitabın önsözü olan bir hikaye kaleme aldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2021

Prens Harry, annesi Prenses Diana'yı kaybetme deneyimini paylaştı. Onun hikayesi, koronavirüs salgını sırasında ebeveynlerini veya sevdiklerini kaybeden çocuklar için yazılmış bir kitabın önsözü oldu.

Hospital by the Hill, hastanede ön saflarda çalışan ve annesinin kaybıyla yüzleşen genç bir adamın hikayesini anlatıyor. Yakın zamanda sevdiklerini kaybetmiş ve hayatın her kesiminden çocukları desteklemek için yazılmış olan kitabın dokunaklı teması, Sussex Dükünün projeyi kişisel olarak desteklemeye karar vermesinin nedenlerinden biri. İlk bölümde Prens Harry, 12 yaşında trajik bir şekilde kaybettiği annesi Prenses Diana'ya saygılarını dile getiriyor. "Bu kitabı okuyorsanız, ebeveyninizi veya sevdiğiniz birini kaybetmiş olabilme ihtimaliniz vardu. Şu anda size sarılmak istiyorum, umarım bu hikaye sizi rahatlatır, çünkü yalnız değilsiniz "dedi.

"Küçük bir çocukken annemi kaybettim. O zamanlar buna inanmak ya da kabul etmek istemedim ve bu kaçış içimde kocaman bir boşluk bıraktı. Nasıl hissettiğinizi biliyorum ve sizi temin ederim ki zamanla bu delik muazzam sevgi ve destekle dolacak. Hepimiz kayıpla farklı şekillerde başa çıkıyoruz, ancak bir ebeveyn cennete gittiğinde, bana onun ruhunun, sevgisinin ve onlarla ilgili hatıralarının burada bizimle kaldığı söylendi. Onlar her zaman yanınızda ve onlara sonsuza kadar tutunabilirsiniz. Eminim ki bu da doğrudur. "

Prens Harry'nin orijinal dildeki tam önsözünü buradan okuyabilrisiniz .