Gigi Hadid, Bebek Khai'yi Şık Bir Gezintiye Çıkardı
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid, Bebek Khai'yi Şık Bir Gezintiye Çıkardı

Süper modelin 2 Moncler 1952 montu ve Dr. Martens botları ile yarattığı stili tam bir ''cool'' anne.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mart 2021

Dün, süper model, kızı ile New York City'deki bir gezinti sırasında fotoğraflandı ve gezi için zahmetsizce şık bir takım giydi. 2 Moncler 1952 trençkotu içinde olan Hadid; Wardrobe NYC'den pantolonu, Krewe'den vintage esintili oval şekilli güneş gözlükleri, Dr. Martens'in klasik deri bağcıklı botları ve tamamlayıcı parçaları The Last Line'dan ve Linjer'den altın halka küpeler taktı.

Hadid, yeni boyanmış ateş kızılı saçlarını bir topuz ile geriye toplamıştı. Model, anne olduktan sonra kademeli olarak işe geri döndü ve bu ayın başlarında Versace'nin Sonbahar Kış 2021 şovu için podyuma ilk büyük dönüşünü, kız kardeşi ve model Bella Hadid ile yaptı. Khai'nin babası müzisyen Zayn Malik de çalışmakla meşguldü, son albümü Nobody Is Listening'i çıkarırken, Hadid'i ve ebeveyn olarak yeni rollerini konuşmak için de hala zaman ayırıyor. Malik, iHeartRadio'nun Valentine in the Morning üzerine yaptığı son röportajda sevgilisini "inanılmaz anne" olarak tanımladı.

2 Moncler 1952

Dr. Martens

Khai ile olan yeni hayatından Malik, "Doğrusunu söylemek gerekirse, bu harika" dedi. "O doğmadan önce konuştuğum birçok insan, 'Bu büyük bir çaba ve çok büyük bir değişiklik olacak' demişti. Ama dürüst olmak gerekirse, o harika bir bebek. Ben ve Gigi için, beraberce uyum sağlamak gerçekten çok kolay oldu. " dedi.