Gwyneth Paltrow, "Asla Boşanmak İstemediğini" Söyledi
ÜNLÜ STİLİ

Gwyneth Paltrow, "Asla Boşanmak İstemediğini" Söyledi

"Çocuklarımın babasıyla teknik olarak boşanmış olmak istemezdim."

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Mart 2021

Gwyneth Paltrow ve Chris Martin'in "ortak karar verilmiş" boşanmaları ünlüler arasında ayrılık tarihine geçmesine rağmen, Goop'un imza ismi Paltrow, kısa süre önce boşanmanın en son istediği şey olduğunu açıkladı. Anna Faris Is Unqualified'ın son podcast bölümünde Anna Faris ile programa dahil olan Paltrow, "Dünyada olmasını asla istemediğim bir şeyden o kadar çok şey öğrendim ki" dedi.

Paltrow ve Martin, 2014'teki ayrılıklarına kadar 11 yıl evli kaldılar. Eski çiftin iki çocuğu vardı: kızları Apple, 16 ve erkek çocukları Moses, 14. Paltrow, o zamandan beri bir televizyon yazarı olan Brad Falchuk ile beraberken, Chris Martin'in ise kız arkadaşı Dakota Johnson ile yaşamaya başladığı bildirildi.

"Asla boşanmak istemezdim" dedi Gwyneth. "Çocuklarımın babasıyla asla evlenmemiş olmayı dilemedim. Teorik olarak. ",Yine de Paltrow, ayrılığın kendisi için bir öğrenme süreci olduğunu söyledi. "Bu süreç boyunca kendim hakkında hayal edebileceğimden daha fazla şey öğrendim" dedi. "Sorumluluğa odaklandığım için, o zaman için en harika adamı bulmuştum ve daha önce hiç sahip olmadığım bir şeyi inşa edebildim."

İkisi o zamandan beri ayrı olsa da, Paltrow ve Martin hala son derece iyi arkadaş. Paltrow, Martin'in yeni sevgilisi Johnson ile de bir arkadaşlık kuruyor ve çiftler birlikte randevulara bile çıkmışlar.