Harry ve Meghan'ın Kraliyetten Çekilme Kararı Ekranlara Konu Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Harry ve Meghan'ın Kraliyetten Çekilme Kararı Ekranlara Konu Oldu

Escaping the Palace

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mart 2021

Lifetime'ın TV'ye özel filmleri Harry & Meghan: A Royal Romance ardından gelen Harry & Meghan: Becoming Royal ve şimdi de Harry ve Meghan serisinin yeni film Escaping the Palace ile gündemde.

Filmin özeti, "oğulları Archie'nin doğumundan sonra çiftin çok tartışmalı kraliyetten çekilme kararını dramatize edecek. Film, taze ebeveynlerin mücadelelerini ve kraliyet ailesinin bir parçası olmanın benzersiz zorluklarını ayrıntılarıyla anlatıyor, bu da nihayetinde Harry ve Meghan'ın kendi şartlarına göre yeni bir hayat kurmak için kraliyet hayatından vazgeçmelerinin de nedeni. Şüphesiz Harry ve Meghan'ın Oprah Winfrey ile yaptığı son bomba röportajı da film için harika bir kaynak olarak hizmet edecek.

Henüz Oyuncu Kadrosunda bir Açıklama Yok.

Lifetime, birinci ve ikinci Harry ve Meghan filmlerinde farklı oyuncular ile çekim yaptım, bu yüzden üçüncü kez yeni bir kadro ile çekim yapmaları mümkün. Daha önce Parisa Fitz-Henley ve Tiffany Marie Smith ardından Murray Fraser ve Charlie Field, Prens Harry ve Meghan'ı canlandırmıştı.

Yayın Tarihi de Henüz Açıklanmadı.

Hollywood'un salgın sırasında kapatıldığı göz önüne alındığında, filmin tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil. Neyse ki Lifetime, bir filmin nasıl hızla izleneceğinin farkında. Bir basın açıklamasına göre, hayranlar filmi 2021'nin beklenmedik bir anında izliyor olacak gibi.