Nicola Peltx'den, Brooklyn Beckham'a Sürpriz
ÜNLÜ STİLİ

Nicola Peltx'den, Brooklyn Beckham'a Sürpriz

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, sosyal medyada birbirlerine olan aşklarını gizlemiyor. İkili düzenli olarak sevdikleri mesajları ve kendi resimlerini paylaşıyorlar, ancak en sonuncusu belki de şimdiye kadarki en sıra dışı olanı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mart 2021

26 yaşındaki Nicola, Brooklyn'e altın kaplama diş kolyeleri hediye ettiğini açıklamak için Instagram Stories'de kolyelerini paylaştı. Eşleşen mücevherleri paylaşan Peltz, " Güçlü dişlerimizi kolye yaptım @brooklynbeckham sen benim en iyi arkadaşımsın.", yazdı.
Kısa bir süre sonra Brooklyn, kendi Instagram hesbaı üzerinden yazarak sevincini paylaştı: "En iyi arkadaşımdan ve nişanlımdan harika bir hediye.
"Ben seni deli gibi seviyorum. Sen başıma gelen en iyi şeysin. Seni seviyorum." dedi.

En güçlü dişler olan ''20'lik'' dişi hediyesi, çiftin eşleşen kelebek dövmelerini yaptırdığı aynı hafta yapıldı. Dövmeler, Brooklyn'in Nicola'nın ilk yönetmenlik filmi Lola James'in setinde çektiği bir fotoğraftan ilham alınarak çizildi.

Çift, ilk olarak Ocak 2020'de Instagram'da ilişkilerini doğruladı ve ertesi Temmuz'da nişanlandı. Haberi duyuran Brooklyn, yeni nişanlanan çiftin tatlı bir fotoğrafını Instagram'a yükledi ve başlığını şöyle yazdı: "İki hafta önce ruh eşime evlenme teklif ettim ve o evet dedi ... Ben dünyanın en şanslı adamıyım. Söz veriyorum bir gün en iyi koca ve en iyi baba olacağım. Seni seviyorum bebeğim. "