Serena Williams, Alexis Ohanian ile Evliliğini Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Serena Williams, Alexis Ohanian ile Evliliğini Anlattı

''Emek yoksa, mutluluk yok.''

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Mart 2021

Serena Williams, kocası Alexis Ohanian ile ''couple goals'' listelerinin en başında. dört kez Olimpiyat altın madalyası kazanan 39 yaşındaki Williams, geçtiğimiz günlerde evlilik ve annelik konusunda konuşurken evlilik için emek yoksa "mutluluk olmadığını" itiraf etti.

Evlilikle ilgili öğrendiği en şaşırtıcı şeyin ne olduğu sorulduğunda gülerek "Evlilik mutluluk değildir" diye itiraf etti. "Ama üzerinde çalışırsan olabilir." Ayrıca bunun yanı sıra "benim için bir ilişkideki anlaşmayı bozan şey kesinlikle sadakattir. Buna sahip olmamak, yani."

Williams ayrıca, kırık bir kalbi olan herkese bilgece tavsiyelerde bulundu. "Gönül yarası, ister sevilen biri, ister erkek arkadaş veya bir hayvan olsun, hayatın bir parçasıdır," diye düşündü. "Ama zaman tüm yaraları iyileştirir."

Seren ve 37 yaşındaki Reddit kurucu ortağı olan Eşi; Kasım 2017'de Beyoncé, Kim Kardashian West ve Anna Wintour'un da katıldığı New Orleans'ta düzenlenen bir düğün töreninde düğümü bağladılar. Çift daha öncesinde 3 yaşındaki kızı Alexis Olympia Jr.'ı dünyaya getirmişti.

23 kez Grand Slam şampiyonu, anneliğin her zaman onun için bir hayal olduğunu açıkladı "Çocuk istediğimi her zaman biliyordum. Ne zaman olacağını asla bilmiyordum ama bir noktada çocuk istediğimi hep biliyordum".

"Sevginin harika bir duygu olduğunu öğrendim. Ve bunu hissetme fırsatınız varsa, o zaman bu özel bir şey," dedi. O ve Olympia sık sık Instagram'da beraber görünüyorlar, eşleşen tenis kıyafetleri ve Disney Prenses kostümlerinde sevimli pozlar veriyorlar. Williams, "Pijamalarımız bile var. Giydiğim şeyleri beğeniyor ve o da hemen aynısından istiyor, bu yüzden ikiz gibiyiz," diye ekledi Williams.