Adam Brody'den Leighton Meester'a Övgü Dolu Sözler
ÜNLÜ STİLİ

Adam Brody'den Leighton Meester'a Övgü Dolu Sözler

Adam Brody'den Leighton Meester'a; "O benim ahlaki pusulam ve Kuzey Yıldızım ve karakteri hakkında yeterince iyi şeyler söyleyemiyorum."

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mart 2021

2014 yılında hayatlarını birleştiren Gossip Girl'ün Blair'ı Leighton Meester ile The O.C.'nin Seth'i Adam Brody evliliklerini kameralardan uzakta yaşıyor. Ancak Adam Brody yakın zamanda katıldığı bir programda Leighton Meester'a olan hislerini paylaştı.

Şimdilerde birer efsaneye dönüşen gençlik dizilerinin yıldızları 7 yıldır evli ve iki çocukları bulunuyor. Brody, eşiyle olan ultra özel ilişkisi hakkında konuştu.

Brody ve Meester'in yolları ilk kez Los Angeles'taki Canter's Deli'de, The OC Fox'ta sona ererken ve Gossip Girl'de The CW'de prömiyer yapmak üzereyken kesişti.

"BİRİYLE GÖRÜŞÜYORDUM AMA ARAMIZDA KİMYA VARDI"
İkili, takip eden yıllarda birbirleriyle kısa süreli karşılaşmalar yaşadı. Sonunda, ikisi de 2011 yapımı The Oranges filminde rol aldı. "Bu filmi birlikte yaptık. O sırada biriyle görüşüyordum." diyor Brody. O dönem Leighton Meester'a karşı hiçbir hamle yapmadığını anlatan Brody, "Ama ondan çok etkilendim cennet gibiydi. Onun muhteşem olduğunu düşündüm ve film yaptığımızda bile aramızda bir kimya vardı. Ama biriyle görüşüyordum." dedi.

Birlikte olmaya başladıktan sonra Meester'i havalı bulduğunu söyleyen Brody, "O tanıdığım en güçlü, en iyi insan. O benim ahlaki pusulam ve Kuzey Yıldızım. Karakteri hakkında yeterince iyi şeyler söyleyemiyorum. Bu çılgınlık." ifadelerini kullandı.