Gigi Hadid ile Zayn Malik Evlendi Mi?
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid ile Zayn Malik Evlendi Mi?

Gigi Hadid ve Zayn Malik gizlice evlenmiş olabilir mi?

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mart 2021

Gigi Hadid ile Zayn Malik'in hayranları, Ingrid Michaelson'ın Zayn'dan "evli" olarak bahsetmesinin ardından Zayn Malik ve Gigi Hadid'in gizlice evlendiklerine ikna oldu. Bu açıklamanın ardından "#Zaynismarried" hashtag'i ise trendlere girdi.

Zayn Malik'in iş arkadaşı Ingrid Michaelson, bir canlı yayında Malik'in kız arkadaşı ve kızı Khai'nin annesi Gigi Hadid ile evli olduğunu iddia edince, çiftin hayranlarını heyecanlandırdı.

6 ayda önce ilk bebekleri Khai'yi kucaklarına alan Gigi Hadid ile Zayn Malik çiftinin gizlice evlendiği iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Malik ile işbirliği yapan Michaelson, aslında "Hiç tanışmadık, onunla hiç konuşmadım. Zayn, yapmak istemediği şeyleri yapmıyor ve Bu şarkı çok gurur verici. O çok özel biri ve şimdi evli ve bir çocuğu var, bu yüzden yapmak istediği şeyleri biliyor." sözleri yanlış anlaşıldı.

Nihayetinde Michaelson, Instagram Hikayesinde evli olmadıklarını açıklayan bir video yayınladı ve yanlış anlaşıldığını ifade etti; "Zayn ve Gigi, eğer bunlardan herhangi biri size kızdırdıysa ve sinir bozucuys, özür dilerim niyetim bu değil. Ve hayranlarına, hepinizi kızdırdığım ve hepinizi çok sevdirdiğim için özür dilerim."