Britney Spears, İlk Kez Britney Spears Belgeseli Hakkında Konuştu
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears, İlk Kez Britney Spears Belgeseli Hakkında Konuştu

Pop yıldızı, belgeselin yayınlanmasının ardından henüz izlememiş olmasına rağmen iki hafta ağladığını söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Nisan 2021

Britney Spears sonunda Hulu ve The New York Times'ın belgeseli Framing Britney Spears hakkında konuştu. Şubat ayında vizyona giren film, babası Jamie Spears'ın 2008'den beri eline aldığı Spears'ın hayatının derinliklerine iniyor. Samantha Stark'ın yönettiği belgesel, sosyal medyada devam eden #FreeBritney hareketine de ışık tutuyor. Akım, hayranları, pop yıldızını on yıldan fazla bir süredir hayatını kontrol eden kişisel ve profesyonel muhafazakarlığın kısıtlamalarından serbest bırakılmasını isteyen bir birliktelik. Dün Instagram'da açıklamay yapan Spears, belgeselin vizyona girmesiyle ilgili düşüncelerini ifade eden uzun bir mesaj paylaştı ve notunu Aerosmith'in "Crazy" şarkısında dans ettiği bir videonun altına yazdı.

"Hayatım her zaman çok speküle edildi," diye başladı Spears . "[Ben] izlendim ... ve gerçekten tüm hayatım boyunca yargılandım !!! Akıl sağlığım için, hayatımın her anında @iamstevent'e dans etmem gerekiyor özgür ve canlı hissetmek için !! ! Hayatım boyunca insanların önünde performans sergilerken yargılandım !!! Gerçek halinle evrene GÜVENMEK çok güç ister, yargılanıp... aşağılanırken hem de ... ve utandım çünkü medya her yerdeydi ... ve hala her yerde. !!!! "

Spears, halkın gözü karşısında hala "kırılgan" hissettiğini ve belgeselde hayatının anlatılmasından "utandığını" kabul ederek devam etti. "Dünya dönmeye devam ederken ve hayat devam ederken biz hala insanlar ne kadar kırılgan ve hassasız !!! Belgeseli izlemedim ama gördüklerime göre beni içine soktukları durumdan utandım.. İki haftadır hala bazen ağlıyorum !!!! " diye yazdı. "Kendi neşemi korumak için kendi maneviyatımla elimden geleni yapıyorum, aşk ve mutluluk diliyorum ☀️ !!!! Her gün dans etmek bana neşe getiriyor !!! Ben mükemmel değilim ... mükemmel olmak sıkıcı ... İyilik için buradayım !!!! "