Georgia Fowler Hamile Olduğunu Duyurdu
ÜNLÜ STİLİ

Georgia Fowler Hamile Olduğunu Duyurdu

Ünlü model Georgia Fowler hamile olduğunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Nisan 2021

Harper's Bazaar Ocak 2020 kapak yıldızı olan ünlü model Georgia Fowler, 2018 yılından bu yana birlikte olduğu Nathan Dalah ile bebek beklediklerini açıkladı.

28 yaşındaki model instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Bunu sır olarak tutmak çok zordu, ama şimdi saklamak daha da zor! Nathan ve ben bu heyecan verici haberi sizinle paylaşmak için daha da heyecanlı olamazdık. Bu Eylül ayında çocuğumuz, bizim dünyamıza giriş yapacak. Onunla tanışmayı ve bir sonraki maceramıza hep birlikte atılmayı sabırsızlıkla bekliyoruz." diye yazdı.

Georgia Fowler modelliğe başlama serüvenini Harper's Bazaar Türkiye'ye şöyle anlatmıştı;

"İnanılmaz bir güzelliğe sahip kız kardeşim 15 yaşındayken keşfedildi ve annem evde yalnız kalmamam için beni de yanlarında ajansa götürdü. Kaydımı aldılar ve birkaç sene sonra denizaşırı ajanslar tarafından fark edilmeye başladım. 15 yaşımdayken IMG ile çalışmaya karar verdim, kısa süre sonra da seyahatlerim başladı.

Her gün birbirinden yetenekli, kreatif insanlarla çalışma şansına sahip olmayı ve çekimde canlandırdığım role göre farklı karakterlere bürünmeyi seviyorum. Modelliğin en zor tarafı ise her gün farklı bir şey yapmak heyecan verici olsa da, bir sonraki hafta hangi kıtada olacağını bilmemek ve çok fazla seyahat ettiğiniz için bir yeri gerçekten eviniz olarak belirleyememek."