'Grey's Anatomy' Hayranlarının Mark ve Lexie'nin İlişki Durumu Hakkında Soruları ve Teorileri Var
ÜNLÜ STİLİ

'Grey's Anatomy' Hayranlarının Mark ve Lexie'nin İlişki Durumu Hakkında Soruları ve Teorileri Var

Chyler Leigh ve Eric Dane özel bir bölümdeki rollerini yeniden canlandırmak için geri döndüler.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Nisan 2021

[Grey's Anatomy'nin son bölümü için spoiler alarmı!. Henüz izlemediyseniz ve bilgilerden uzak kalmak istiyorsanız, bu gönderiyi atlayın.]

Grey's Anatomy hayranları, son bölümde bir değil, iki konuk gördüklerinde kesinlikle heyecanlanmış olmalılar. İlk olarak, hayranların gözdesi Chyler Leigh, Lexie Gray rolünü yeniden canlandırmak için geri döndü ve bu da herkesin şoka girmesine oldu. Ama sonra Eric Dane, Mark Sloan olarak sürpriz bir kamera anı yakaldı ve internette haber hızla yayıldı. Ancak çift konusunda akıllarda kalan bir soru var: Yoksa gerçekten de hala birlikteler mi?

"kumsalda öyleyiz gibi görünüyor," cevabını verdiklerinde, Grey's izleyicisi için bu oldukça açık uçlu bir cevap gibi görünebilir. Lexie ve Mark'ın başka bir dünyada ilişki durumu ne olursa olsun hepimiz onların beraber olduğunu hayal etmek istiyoruz, ancak şov bunu kasıtlı olarak belirsiz bırakmış gibi de geliyor!

Reddit'teki bazı Grey's hayranlarının bununla ilgili teorileri var. AJJRL adlı bir kullanıcı, bu yorumun Lexie'nin Mark'a göre daha rahat hareket ettiği anlamına geldiğini düşünüyoruz.

Bizim teorimizi soracak olursanız, hayal ya da gerçek, ikonik ikiliyi beraber düşünmek bile bizi mutlu ediyor.