J.Lo'ya İltifatlar
ÜNLÜ STİLİ

J.Lo'ya İltifatlar

Hem Ben Affleck hem de Marc Anthony, J.Lo'ya hala büyük hayranlık duyuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2021

Jennifer Lopez'in her şeye aynı anda sahip olamayacağını düşündüğümüzde, bize yine yanıldığımıI kanıtladı. Bu sefer, sadece iki eski sevgilisiyle sağlıklı ilişkiler sürdürmekle kalmayıp, aynı zamanda ayrıldıktan sonra da yıllar boyu birbirleri hakkında sevgiyle konuşmalarını sağlamayı da başarıyor.

Bir röportajda, Lopez'in yakın arkadaşları ve meslektaşları Lopez ile uzun süredir devam eden ilişkilerini düşünmek için bir araya geldi. Katılan bu kişilerden ikisi, aktör-yönetmen Ben Affleck ve müzisyen Marc Anthony'den başkası değildi. Lopez, 2002'de Ben Affleck ile nişanlandı ve o zamandan beri de onunla arkadaşlığını sürdürüyor. 2004'ten 2014'e kadar Anthony ile evlendi ve onunla iki çocuğunu da ortak bir şekilde büyütüyor, 13 yaşındaki ikizleri Max ve Emmeeleine'den söz ediyoruz.

Tesadüfen, hem Anthony hem de Affleck, şarkıcı ve birlikte geçirdikleri zaman hakkında kişisel mesajlar paylaştıklarında Lopez'in çalışma ahlakını övdüler.

"Jennifer ile ilgili olan şey, öngörülü olma yeteneğidir. Daha bir fikir ortaya atmadan önce onu binlerce kez düşünür. Biri bunun iyi bir fikir olmadığını söylerse de, der ki, Anthony, 'Henüz görmüyorsun,'. Tanıştığım en çalışkan insan. Beraber olduğumuzdan beri değişti ondan çok şey öğrendim. O orijinal bir insan! " dedi.

Affleck'in duyguları da benzerdi ve ilişkileri sırasında Lopez'den daha fazla çalışan kimseyi daha önce görmediğini belirtti. "İyi bir iş ahlakına sahip olduğumu sanıyordum, ama her gün yapmaya kararlı olduğu şey, işine duyduğu ciddiyeti, sessiz ve özverili olması ve tüm bunları başardığını görmem karşısında tamamen şaşkına dönmüştüm. Hedefleri vardı ve sonrasında da emeğini ikiye katlayacaktı, "dedi Affleck.


Affleck ayrıca Lopez'e tüm dünyanın pop yıldızı için merak ettiği soruyu da soruyor: Bunca yıldan sonra bu kadar iyi görünmeyi nasıl başarıyor? Neden 2003'teki gibi görünüyor ve ben en iyi ihtimalle 40'larımdayım ... en iyi ihtimalle?" diyerek de kendisiyle alay etti.