Zendaya, Lola Bunny'i Seslendirecek
ÜNLÜ STİLİ

Zendaya, Lola Bunny'i Seslendirecek

24 yaşındaki aktris ve şarkıcı, NBA efsanesi LeBron James'in (ve tabii ki bir dizi ikonik Looney Tunes animasyon karakterinin) başrolde olduğu yeni Space Jam: A New Legacy filminde Lola Bunny'ye sesini ödünç veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Nisan 2021

A New Legacy yönetmeni yeni bir röportajda, Space Jam'e konusunda en büyük hedeflerinden birinin Tune Squad'ın tek kadın üyesi Lola'nın "tam anlamıyla gerçek" bir versiyonunu ekrana getirmek olduğunu açıkladı.

Lee, 1996 yılına ait klasik serinin ilk filmi Space Jam'de tanıtılan karakteri canlandırması için "Lola aslında teknik olarak doğru yansıtılmamıştı" dedi.

2017 yapımı Girls Trip'i yöneten Lee, Lola'nın "güçlü, yetenekli kadın karakterlerin gerçekliğini yansıtmasını" istediğini ve karakterin Amazons of Wonder Woman in New Legacy ile birlikte yeniden tanıtılacağını açıkladı.

Lee, "Sadece görünüşünü değil, ona gerçek bir ses verdik," dedi Lee. "Bizim için öyleydi, atletik becerisini, liderlik becerilerini temel aldık ve onu diğerleri kadar ''önemli'' bir karakter haline getirdik."

Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, Lola'ya yeni bir hayat vermek ve karakteri 21. yüzyıla uyarlamaya yakışır ve bir rol model haline getirmek için Zendaya'dan daha iyi bir ses hayal etmek zor.