Justin Bieber, Hailey Bieber'la Evliliğini Anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Justin Bieber, Hailey Bieber'la Evliliğini Anlattı

Pop yıldızı, yeni bir röportajda evliliği konusunda açıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2021

Justin Bieber, eşi Hailey Bieber ile evlilik hayatına anlattı. Pop yıldızı evliliklerinin ilk yılının "gerçekten zor" olduğunu açıkladı, ancak nihayetinde modelle olan evliliklerini kişisel bir "kader" olarak görmeye başladığını. Çift, ilk olarak Bahamalar'da nişanlandıktan iki ay sonra, Eylül 2018'de New York City'de evlendi. Çift daha sonra Kylie ve Kendall Jenner gibi yüksek profilli konuklarla lüks bir Güney Carolina töreni yaptı.

Justin, "Bu evliliğin benim amacım olduğunu hissettim. Sadece evlenmek ve bebek sahibi olmak ve tüm bunları yaşamak için," diye paylaştı Justin. "Ama evliliğin ilk yılı gerçekten zordu, çünkü travmalarım hakkında çok şey vardı. Sadece güven eksikliği vardı, korkutucuydu.''

Ancak Justin, kendisinin ve Hailey'nin şu anda harika bir yerde olduklarını ve evliliklerinde bir birlerine yaslandıklarını ifade etti. "Biz sadece bir çift olarak, bir aile olarak bu anıları inşa ediyoruz ve yaratıyoruz. Ve dört gözle beklememiz gereken bu anlar çok güzel," diye devam etti. "Daha önce, hayatımda dört gözle bekleyecek bir şeyim olmadı. Ev hayatım stabil değildi. Sanki ev hayatım bile yoktu. Önemli bir parçam yoktu. Sevecek birisine sahip değildim. Ama şimdi ona sahibim. '' dedi.