Gucci Ailesinden Film'e Tepki
ÜNLÜ STİLİ

Gucci Ailesinden Film'e Tepki

Yeni bir röportajda Patrizia Gucci, Scott'ın "utanç verici" kadro dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Nisan 2021

Ridley Scott'ın filmi House of Gucci, dev kadrosu Adam Driver ve Lady Gaga'nın karlı bir balkonda birbirlerine yemek yedirdikleri sahne arkası fotoğraflarıyla interneti çoktan çılgınlığa sürükledi. Bununla birlikte, herkes filmden aslında pek de memnun değil.

Film, evin kurucusu Guccio Gucci'nin torunu Maurizio Gucci'nin (Driver tarafından canlandırılan) 1995 cinayet olayına odaklanarak Gucci ailesinin mirasının tatsız ayrıntılarını araştırıyor. Maurizio'nun eski karısı Patrizia Reggiani (Lady Gaga), suikast için suçlu bulunmuştu ve 16 yıl hapis yattı.

Maurizio'nun ikinci kuzenlerinden biri olan Patrizia Gucci, filmin ailesini betimlemesiyle ilgili endişelerli olduğunu öne çıktı.'' Gerçekten hayal kırıklığına uğradık. Aile adına konuşuyorum "dedi. "Kar elde etmek, Hollywood sisteminin gelirini artırmak için bir ailenin kimliğini çalıyorlar… Ailemizin bir kimliği, mahremiyeti var. Her şey hakkında konuşabiliriz. ancak bunun bir sınır var "dedi Gucci.

Scott'ın Al Pacino'yu Guccio'nun oğlu Aldo Gucci olarak seçme kararını şiddetle eleştirdi. "Büyükbabam, çok yakışıklı bir adamdı ve uzun, mavi gözlü ve çok zarifti," diye hatırladı. "Zaten çok uzun olmayan Al Pacino tarafından canlandırılıyor ve bu fotoğraf onu şişman, kısa, favorileri olan, gerçekten çirkin gösteriyor. Utanç verici, çünkü ona hiç benzemiyor, "dedi, aktörün setteki son paparazzi fotoğraflarına atıfta bulunarak. Ayrıca Jared Leto'nun Aldo'nun oğlu Paolo Gucci'ye benzerliğini sorguladı: "Korkunç, korkunç. Hâlâ kırgın hissediyorum "diye bitirdi.

House of Gucci konusunda herkes heyecanlanmasa da, filmi ilk sırada göreceğiz. Resmi bir çıkış tarihindeki güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin.