Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez Ayrıldı
ÜNLÜ STİLİ

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez Ayrıldı

Jennifer Lopez ile nişanlısı Alex Rodriguez ayrıldıklarını açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Nisan 2021

2017 yılından bu yana birlikte olan ve iki yıl önce nişanlanan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez ayrılıklarını ortak bir açıklamayla duyurdu.

Pandemi sebebiyle evliliklerini erteleyen çiftin geçtiğimiz ay ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak ikili, 'bazı sorunlarını aşmaya çalıştıklarını' belirterek ayrılık iddialarını yalanlamış ve Dominik'te tatile çıktı.

ABD'li yıldız Jennifer Lopez ile eski beyzbolcu Alex Rodriguez yayınladıkları açıklamada: Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzun farkına vardık ve öyle kalmaya karar verdik. Birlikte çalışmaya ve birbirimizi işle ilgili projelerle desteklemeye devam edeceğiz" diye belirtti.

Çift, Lopez'in Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen ikizleri ile Rodriguez'in eski eşinden olan kızlarıyla birlikte yaşıyordu. Bu ayrılık haberiyle ilgili olarak Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Bu ayrılığın temelinde çiftin uzun süredir yaşadığı bazı sorunlar olduğu ancak Madison LeCroy ile Alex Rodriguez'e ilişkin ortaya atılan iddiaların da son noktayı koyduğu ileri sürüldü.

JLO ÜÇ KEZ EVLEDİ

Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997 ile 1998 arasında Ojani Noa ile yaptı. Ardından 2001 ile 2003 arasında Cris Judd ile hayatını birleştirdi. Son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında Marc Anthony ile evlendi. İkiz çocukları olan çiftin evliliği uzun süreli olmadı.