Aiden Geri mi Dönüyor?
ÜNLÜ STİLİ

Aiden Geri mi Dönüyor?

Sarah Jessica Parker, kostarları Instagram'daki haberi ile doğruladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Nisan 2021

Söylentileri zaten doğruladik: Sex and the City geri geliyor. And Just Like That ... adlı 10 bölümlük bir çekim ile, orijinal oyuncu kadrosunun üyeleriyle birlikte HBO Max'e geliyor: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis. Geçmişteki haberlere göre, Kim Cattrall, Samantha Jones rolünü tekrar canlandırmak için ise geri dönmeyecek.

Dizinin çıkış tarihi hala bilinmemekle birlikte, Parker ve kostarları, New York şehri çevresinde sahnelerin yer aldığı Ocak ayında seri konusunda bir klip paylaştı. "Düşünmeden edemedim ... şimdi neredeler?" diyen Parker, Carrie Bradshaw'ın imza ruhunu yansıttı.

"Her şey mümkün ... Hemen buluşalım!" diyen Charlotte York rolündeki Davis ve Miranda Hobbes'u oynayan Nixon, "Sen, ben, New York ... her şey mümkün." diyerek klibi paylaştı.

Söylentiler ilk olarak geçen Aralık ayında Cattrall olmasa da yeniden çekimlerin başlamasının bir olasılık olduğu konusunda ortaya çıktı. Kaynakların bildirdiğine göre, yaklaşan bölümler "30'lu yaşlardaki karmaşık yaşam ve arkadaşlık konusunda gerçekliğin 50'li yaşlarda aldığı yolu anlatıyor.

İşte hala sormaya devam ettiğimiz başka sorular:

Aiden Geri Geliyor
John Corbett, Carrie'nin eski nişanlısı olan mobilya tasarımcısı Aidan Shaw rolünü yeniden canlandırmak için geri döneceğini doğruladı. "Seriye katılacağım," dedi ve role geri dönmenin "çok heyecan verici" olduğunu da sözlerine ekledi.

Taraftarların Aiden'ı kaç bölüm görmeyi bekleyebileceği sorulduğunda Corbett'in çok iyi bir cevabı vardı: '' Sıkı bir Big hayranı olsanız bile Aiden'ı hiç istemiyor olamazsınız).

Steve'de Geri Dönebilir
Sex and the City'de hayranların favorisi Steve Brady'yi canlandıran David Eigenberg, bir röportajda, "Bu diziyi gerçekten çok seviyorum. Geri getirmelerinin gerçekten ilginç olduğunu düşünüyorum," diyen Eigenberg, ekrandaki eşi Cynthia Nixon ile tekrar çalışmayı çok seveceğini de sözlerine ekledi. "[O] birlikte çalışmak için rüya gibi bir takım."

Big, Yok Mu?
Kaynaklar, Chris Noth'un Sex and the City'deki Bay Büyük rolünü yeniden canlandırmayacağını bildirdi. Ancak günler sonra aktör, Instagram yorumlarında kendisine geri dönmesi için yalvaran hayranlarına yanıt verirken söylentilere işaret ediyor gibi görünüyordu.

HBO, Big'in geri dönüş planlarını henüz kamuoyuna açıklamadı.

Çekimlerin Yakında Başlaması Bekleniyor
Çekimlerin ilkbaharın sonlarında New York'ta başlaması planlanıyor. Parker, Nixon ve Davis, her iki SATC filmini de yazan ve yöneten Michael Patrick King ile birlikte yapımcılığını üstlenecek.