Britney Spears, "İyi" Olduğunu Söyledi
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears, "İyi" Olduğunu Söyledi

Pop yıldızı, artan desteklerle "gurur duyduğunu" söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Nisan 2021

Britney Spears, hayranlarının onları yüksek sesle ve net bir şekilde duyduğunu bilmesini istiyor. Pop yıldızı, geçtiğimiz aylarda şarkıcıya yönelik endişeler konusunda bir notu paylaşmak için dün Instagram'daydı. Hayranları, şarkıcının 13 yıllık kontrol altındaki kariyeri ve hayatı üzerindeki etkilerini analiz eden Framing Britney Spears belgeselinin yayınlanmasından önce ve özellikle sonra, Spears'ı kendi hayatının kontrolünde görmek istediklerini dile getirdiler.

"Evet, tamamen iyiyim, "dedi Cuma günü bir Instagram videosunda. Son derece mutluyum. Güzel bir evim var, güzel çocuklarım var. Şu anda bundan keyif aldığım için ara veriyorum. "

Bu soru, Framing Britney Spears belgeselinin yayınlanmasından birkaç ay sonra geldi. Belgede, Brintey'in hala kontrol edildiği açıklanıyordu. Britney, mali durumu üzerinde kontrole sahip değildi, çünkü istemsiz psikiyatrik gözetim altına alındıktan sonra Ekim 2008'de bir kontrolun altına yerleştirildi. Mahkeme, onu babası ve avukatı Andrew Wallet'ın himayesine aldı. #FreeBritney hareketi, Britney'nin tekrar özgürlüğe sahip olmasını destekliyor ve aslında herkes haksız yere kontrol edildiğine inanıyor.