Oprah, ''Meghan Markle'nin Irkçılık İddialarına Şaşırdım.’'
ÜNLÜ STİLİ

Oprah, ''Meghan Markle'nin Irkçılık İddialarına Şaşırdım.’'

''Hikayelerini anlatırken olabildiğince gerçekçi olmalarına izin verecek şekilde olmasını istediler."

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Nisan 2021

Meghan Markle ve Prince Harry'nin Oprah Winfrey ile yaptığı röportajı, Oprah'ın kendisi de dahil olmak üzere birçok insanı şaşırttı. Nancy O'Dell'in yeni TalkShopLive programı hakkında konuşan Oprah, büyük ses getiren röportajdan bahsetti ve Meghan'ın kraliyet ailesindeki deneyimleri hakkında ne kadar samimi olacağı konusunda öncesinde bir fikri olmadığını açıkça belirtti.

Oprah, "Yarattığı ve yaratmaya devam ettiği etkinin ne olacağına dair hiçbir fikrim yoktu" dedi. "Ortak niyetimiz gerçeklerin yansıtılmasıydı. Hikayelerini anlatabilmek ve olabildiğince gerçekçi olmalarına izin verecek bir röportaj olmasını istediler."

Oprah, Meghan'ın Archie'ye hamileyken, kraliyet ailesin doğacak çocuklarının ten rengiyle ilgili endişelerini dile getirmesine özellikle şaşırdığını açıkladı. "Bunun bu kadar güçlü bir röportaj olmasının nedeni her şeyin açık, savunmasız, dürüst olma konusunda istekli olmalarından dolayıydı" dedi. Meghan, röportajda, Archie'nin ten rengiyle ilgili konuşmaların, Harry ile çocuklarının güvenliği için savaşırken aynı zamanda ortaya çıktığını açıkladı.

"Hamile olduğum o aylarda, neredeyse o zamanlarda olmuştu... Ona güvenlik sağlanmayacak, ona unvan verilmeyecekti," diye anlattı. "Ve ayrıca, doğduğunda teninin ne kadar koyu olabileceğiyle ilgili endişeler ve konuşmalar da vardı."

"Ne? Seninle bu sohbeti kim yapıyordu?" diye Oprah sordu, Meghan'ın söyledikleriyle açıkça sarsılmıştı, "Seninle bir konuşmalar mı yapıldı? Bekle. Bu gerçeki bir konuşma mı?" diyerek, röportaj sırasında da şaşkınlığını belirtmişt.

Meghan, konuşmaları kendisine iletenin kocası olduğunu açıklamıştı. Sussex Düşesi, kraliyet ailesinden kimlerin tartışmalara katıldığını açıklamayı, "onlara çok zarar vereceğini" söyleyerek reddetti. Daha sonra röportajda Harry hikayeyi doğruladı, ancak ailesinde Archie'nin ten rengiyle ilgili endişelerini kimin dile getirdiğini belirtmeyi o da reddetti.

"O konuşmanın detaylarını asla paylaşmayacağım" dedi. "Ama o sırada biraz şok olmuştum, bunu paylaşmaktan rahatsızdım'' dedi.