Prince William ve Kate Middleton 10. Evlilik Yıl Dönümlerini Kutluyor
ÜNLÜ STİLİ

Prince William ve Kate Middleton 10. Evlilik Yıl Dönümlerini Kutluyor

Kate Middleton ve Prens William evliliklerinin 10. yıl dönümünü bu özel fotoğraf çekimiyle kutladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2021

Cambridge Dükü ve Düşesi, on yıllık evliliği kutlamak için Kensington Sarayı'nda çekilmiş iki yeni fotoğrafı yayınladı.

Unutulmaz kraliyet düğünlerinden on yıl sonra, Cambridge Dükü ve Düşesi için romantizm hala çok canlı. Yeni yayınlanan fotoğraflarda, Prens William ve Düşes Kate, Kensington Sarayı'ndaki evlerinin dışında birbirlerine sarılıyor. Hala, 2011'de Westminster Abbey'de dünyanın dört bir yanındaki iki milyar insanın önünde yemin ettikleri günkü kadar mutlu görünüyorlar.

Kraliyet çifti, 29 Nisan Perşembe günü onuncu yıl dönümlerini kutluyor ve dönüm noktası tarihini belirtmek için, ünlü portre fotoğrafçısı Chris Floyd tarafından çekilmiş iki yeni kraliyet portresini paylaşmayı seçtiler. Bu haftanın başlarında Kensington Sarayı'nın arazisinde çekilen çift, kameralara gülümserken rahat görünüyor. Kendine has kilitleri ile Kate, narin, soluk mavi bir şal elbise ile yaz konusunda ilham veriyor.

Kate'in ilk olarak Ekim 2010'daki kraliyet nişan portrelerinde ortaya çıkardığı çarpıcı nişan yüzüğü her iki fotoğrafta da görülüyor. 12 ayar oval mavi safir ve on dört elmas içeren 18 ayar beyaz altın yüzük, hem dük hem de düşes Prenses Diana'ya ait olduğu için derin bir anlama sahip.

William, nişanlandığı sırada müstakbel eşine yüzüğü vermenin, annesinin düğün günlerini kaçırmamasını sağlamanın bir yolu olduğunu söyledi. Nişanlandıklarından bu yana, şimdi değeri 400.000 doların üzerinde olan yüzük, on yıldan fazla bir süredir dünyanın en çok aranan stillerinden biri haline geldi.

William'ın fotoğraflarda taktığı saatinde Prenses Diana'dan bir hediye olduğuna inanılıyor. Orta boy OMEGA Seamaster Quartz, 2011'deki düğünlerinde de takmıştı. O zamandan beri nadiren bileğinde görülüyor.

29 Nisan 2011'de evlenen Kate Middleton ve Prens William'ın 7 yaşında Prens George, 5 yaşında Prenses Charlotte ve 3 yaşında Prens Louis olmak üzere üç çocuğu bulunuyor.