Victoria Beckham: Bunları Giymektense Ölmeyi tercih ederim
ÜNLÜ STİLİ

Victoria Beckham: Bunları Giymektense Ölmeyi tercih ederim

Victoria Beckham, Justin Bieber'ın kendisine gönderdiği terlikler için "Bunları giymektense ölmeyi tercih ederim" dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Nisan 2021

Justin Bieber, Crocs ile yaptığı iş birliği sonucu kendi tasarımı olan terliklerden bir çiftini Victoria Beckham'a hediye olarak gönderdi. Victoria Beckham, terliklerin fotoğraını sosyal medyasında paylaşarak takipçilerine "Sizce lila crocs'ları giymeli miyim?" diye sordu.

"ÖLMEYİ TERCİH EDERİM"
Anketin sonuçları birbirine yakındı. Victoria Beckham'ın takipçilerinin yüzde 43'ü evet, yüzde 57'si ise hayır demişti. Ancak Beckham, açıklamasıyla tarafını net bir şekilde belli etti.

Beckham sosyal medyasında "Evet çok yakındı. Sanırım ölmeyi tercih ederim, yine de teşekkür ederim" yazdı. Böylece Victoria Beckham'ın hiçbir zaman Crocs taraftarı olmadığını öğrenmiş oluyoruz.

KISA SÜREDE TÜKENDİ
Öte yandan, Justin Bieber'ın markası ve Crocs markasının iş birliği iyi sonuçlar verdi. Bieber'ın tasarımları kısa sürede tükendi. Bieber'ın mor renkli Crocs tasarımının üzerindeki sevimli detaylar dikkat çekiyor.

Tartışmalı bir model olan Crocs terlikler, kimileri tarafından çok seviliyor, kimileri tarafındansa tarz düşmanı bir aksesuar olarak görülüyor.