Prens Williams ve Kate Middleton Youtube Kanalı Açtı
ÜNLÜ STİLİ

Prens Williams ve Kate Middleton Youtube Kanalı Açtı

Cambridge Dükü Prens Williams ve Düşesi Kate Middleton YouTube kanalı açtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2021

Prens William ve Düşes Kate, Cambridges'in görünüşe göre sosyal medyadaki varlığını modernize etmek için benimsediği şık ve yeni bir yaklaşım olan resmi YouTube kanalını duyurdular. Yakın zamandaki kraliyet ilişkilerinin bazılarını vurgulayan bir tanıtım fragmanıyla büyük duyurularını yapan ikili, videoyu manşet dışı bir sohbetle açıyor.

William karısına "Şimdi söylediklerinize dikkat edin çünkü bu adamlar her şeyi filme alıyorlar," diye alay ediyor. Kate, "Biliyorum!" Demeden önce gergin bir şekilde gülerek cevap veriyor.

İkili, YouTube çıkışlarının haberlerini Instagram'da da paylaştı. Kraliyet çifti başlıkta "Geç olsun güç olmasın artık YouTube'dayız" diye yazdı.

Cambridges'in YouTube girişimi, yaptıkları tek sosyal medya değişikliği değil; çift aynı zamanda Instagram kullanıcı adlarını da değiştirdi. Bir zamanlar kensingtonroyal olarak bilinen kullanıcı adı artık dukeandduchessofcambridge.

Kraliyet hayranlarının yeni kanallarında Prens William ve Düşes Kate'den ne tür içerik beklemeleri gerektiği belli değil, ancak karşılama videosunun da gösterdiği gibi, büyük olasılıkla birlikte kraliyet çalışmalarına daha derinlemesine bir bakış olacak. Geçen yılın büyük bölümünde, Cambridges, COVID-19 salgınının ortasında evden çalıştı (ve birkaç video konferansına katıldı), ancak ikili yavaş ve dikkatli bir şekilde yüz yüze görüşmelere geri döndü. Daha fazlasını göreceğimize eminiz.