Lopez ve Affleck'in Gizli Kaçamağı
ÜNLÜ STİLİ

Lopez ve Affleck'in Gizli Kaçamağı

İkilinin, Montana'da başbaşa bir hafta geçirdiği söyleniyor. Bennifer geri dönmüş olabilir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Mayıs 2021

İnsanlar, Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçen hafta sonu Global Citizen: Vax Live yardım konserinde göründükten sonra Montana'ya bir haftalık bir tatile gittiklerini söylüyor. İkilinin Lopez'in Los Angeles'taki evinde birlikte vakit geçirdiği anların fotoğraflarının çekilmesinden bir hafta sonra, kaynaklar, ikilinin gerçekten birlikte daha fazla zaman geçirdiklerini ve Big Sky'da araba sürerken görüldüklerini söyledi.

İkili daha önce 2002'de nişanlanmıştı, ancak bir yıl sonra nişanlarını attılar ve sonunda 2004'de de ayrıldılar. Lopez kısa süre önce eski Yankees yıldızı Alex Rodriguez ile olan ilişkisini bitirirken, Affleck kısa süre önce aktris Ana de Armas'tan ayrılmıştı.

Haberler ayrıca çiftin şehir dışına çıktığını doğruladı. Bir kaynak "Yalnızdılar" dedi! "Sadece ikisi." Ek bir kaynak ise, Lopez ve Affleck'in yıllar boyunca iletişim halinde olduklarını ve şu anda kesinlikle birbirleriyle vakit geçirmekten zevk aldıklarını ortaya koydu.

Şarkıcıya yakın başka bir bir kaynak ise "Yıllar boyunca temas halindeydiler" dedi. "Ben, nasıl olduğunu görmek için ona ulaştı ve geçen ay içinde birkaç kez birlikte akşam yemeği yediler. Kaldıkları yerden devam ettiler ve birbirlerinin arkadaşlığından doğru bir şekilde faydalanıyorlar. "