Ben Affleck, Resmi Ayrılıktan Önce "Jennifer Lopez 'e ''Arkadaş Olarak Ulaştı"
ÜNLÜ STİLİ

Ben Affleck, Resmi Ayrılıktan Önce "Jennifer Lopez 'e ''Arkadaş Olarak Ulaştı"

Bir kaynak, "Hiçbir şekilde saygısızca değildi, çünkü artık Alex'le birlikte olmadığını düşünüyordu," dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2021

Ben Affleck ve Jennifer Lopez, Montana'ya bir hafta süren seyahatlerinden bu yana her gün iletişim halinde. Cuma günü yayınlanan bir yazıda kaynaklara göre, eski sevgililerin gelecekleri için birlikte planlar yaptıkları bildirildi. Lopez'e yakın bir kaynak "[Jennifer] Ben ile her gün iletişim halinde" dedi. "Birbirlerini görmek için planlar yapıyorlar. Jennifer, Ben'le işlerin nasıl gideceği konusunda hâlâ çok heyecanlı."

Ancak şimdilik, 51 yaşındaki şarkıcı ve aktris, "çocuklarıyla Miami'de vakit geçiriyor" diyen kaynağa göre, "kendisinin de çalıştığını" ekliyor.

Cuma günü çıkan bir başka kaynak da, yeniden bir araya gelme konusunda Affleck'in tarafından bilinenleri aktardı ve Mart ayında Lopez'le Rodriguez'in ilişkilerini yoluna koymak için son girişimleri olduğunu aktardı.

Kaynak, "Ben bir arkadaşı olarak Jennifer'a ulaştı" dedi. "Temelde onu kontrol ediyordu. Bekardı ve onun da bekar olabileceğini düşündü." Affleck, baharda kendisinin ve Rodriguez'in ayrıldığına dair söylentilerin ardından Lopez'e ulaşmış gibi görünüyor. Affleck'de , 10 aydır birlikte olduktan sonra Ocak ayında Ana de Armas'tan ayrıldığı için birkaç aydır bekardı.

Kaynak Affleck'in Lopez'le yeniden bağlantı kurma niyetini vurguladı: "Hiçbir şekilde saygısızlık etmedi, çünkü artık Alex'le birlikte olmadığını düşünüyordu."