A$AP Rocky, "Rihanna Hayatımın Aşkı"
ÜNLÜ STİLİ

A$AP Rocky, "Rihanna Hayatımın Aşkı"

Rapçi, RiRi ile olan ilişkisi hakkında daha önce hiç olmadığı kadar açık.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2021

A$AP Rocky, sevgilisi ve süperstar Rihanna ile olan ilişkisi hakkında açılıyor. Rocky, ilişkileri sorulduğunda, Fenty Beauty'nin kurucusunu "hayatımın aşkı" olarak tanımladı ve sevgilisine "Leydim" dedi. Rocky ayrıca bekar olmaktan çok bir ilişki içinde olmayı tercih ettiğini ifade etti. Rihanna'dan önce rapçi, müzik endüstrisinin en seçkin ve en çok aranan adamlarından biri olarak biliniyordu.

"Böylesi çok daha iyi," dedi birleşmek ve tek eşliliği benimsemek. "Gerçek aşkı bulduğunuzda hayat çok daha iyi.'' Rocky'nin cevabı, gelecekte kendisi ve Rihanna için düğün çanlarının çalabileceğini ima ederken, bir gün çocuk sahibi olma ihtimalini de göz ardı etmiyor. Rapçi, babalığı düşünüp düşünmeyeceği sorulduğunda, "Bu benim kaderimse, kesinlikle" diye yanıtladı.

Devam etti, "Sanırım ben zaten bir babayım! Bütün hayranlarım zaten benim oğullarım, ne diyorsun! " Rocky soruyu yanıtlarken güldü. "Hayır, ama sanırım, harika bir baba olacağımı düşünüyorum," diye devam etti. "Çok şanslı bir çocuğum olacak. Çok."