Naomi Campbell İlk Çocuğunu Kucağına Aldı
ÜNLÜ STİLİ

Naomi Campbell İlk Çocuğunu Kucağına Aldı

Süper model, bebeğinin ilk anlarını Instagram'da paylaştı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2021

Naomi Campbell için tebrikler!İkonik süper model, bugün bir anne olduğunu paylaşmak için Instagram'daydı. Campbell, gönderisinde, çiçek işlemeli bir elbise gibi görünen stiliyle ve yeni bebeğinin ayaklarını elinde kucaklayan bir fotoğraf paylaştı.

Campbell, gönderisinin yanında "Güzel, küçük bir melek, beni annesi olarak seçti," diye yazdı. "Hayatımda bu nazik ruha sahip olduğu için o kadar onur duydum ki,ömür boyu bu bağı tarif edecek hiçbir söz yok meleğim. Daha büyük bir aşk yok" yazdı.

Moda dünyası ve arkadaşları da modelin büyük haberini öğrendikten sonra yorumlarına tebrik mesajlarına döktüler. "Aman Tanrım !!!!! Bugün o gün? Ne kadar inanılmaz," diye yorumladı tasarımcı Marc Jacobs. "Ne kadar şanslı bir bebek ve ne kadar şanslısın! Ne harika bir Anne olacaksın. Her yerde bereket olsun. ❤️❤️❤️"

Oyuncu Jodie Turner-Smith de iyi dileklerini ileterek, "Size ve ailenizi çok tebrik ediyorum, ne inanılmaz bir lütuf !! ! "

Campbell daha önce hepimize bu yıl bir aile kurmayı planladığını açıklamamıştı. Bir gün anne olma arzusu hakkında 2017'de verdiği bir röportajda "Her zaman çocuk sahibi olmayı düşünüyorum" dedi. "Ama şimdi bilimin de desteği ile, bunu istediğim zaman ona sahip olabileceğimi düşünüyorum," demişti.