Stormi, Kylie Cosmetics'i Devralacak Mı?
ÜNLÜ STİLİ

Stormi, Kylie Cosmetics'i Devralacak Mı?

Güzellik kraliçesi, röportajda kızı için bir miras inşa etme konusunda konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Mayıs 2021

Kylie Jenner, kızı için sonsuz bir miras inşa etmek istiyor. Kylie Cosmetics'in kurucusu, rapçi Travis Scott ile paylaştığı üç yaşındaki kızı Stormi Webster'ın sonunda başarılı güzellik imparatorluğunu devralacağını umduğunu açıkladı. Jenner, "Stormi benim mirasım. Onu akıllı, nazik ve azimli olması için yetiştiriyorum. Belki bir gün Kylie Cosmetics'i devralır," dedi. "Eğer isterse."

Jenner, kendi annesi Kris Jenner'in sadece iş hayatına değil, bir anne olarak rolüne nasıl yaklaştığı konusunda nihai ilham kaynağı olmaya devam ettiğini sözlerine ekledi. Güzellik kraliçesi, "Annemin annelik ve iş dengesi ile nasıl başa çıktığını görünce, tanıdığım en başarılı kadın o," diye devam etti. "Annem bizi büyütmek konusunda gerçekten iyi bir iş çıkardı, bu yüzden güçlü ve bağımsız olmak için bunu gerçekten Stormi'ye aktarmak istiyorum."

Jenner, hayat yolculuğunda ilham verdikleri için ünlü kız kardeşleri konusunda da konuştu. Jenner, ''Ailemde çok fazla güçlü kadın var" dedi. "Ablalarımı ve annemi izleyerek büyümek inanılmazdı."

Devam eden COVID-19 salgını, 23 yaşındaki modelin, kızı Stormi ile daha fazla evde olma şansı da sağladı ve 2020'nin sunduğu zorlukların ortasında, nihayetinde bu süre için minnettar olduğunu söyledi. Jenner, "Anne olmak benim için en büyük değişiklikti" dedi. "Bir insan her geçen gün büyümeye devam ediyorum. Öğrenmeyi seviyorum ve olabileceğim en iyi kişi olmaya çalışıyorum. Çok zor bir yıl oldu ama işin püf noktası şuydu: ailemle geçirmek için çok daha fazla zamanım oldu. "