Beyonce'nin Yeni Projesi Yolda
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce'nin Yeni Projesi Yolda

Tina Knowles-Lawson yeni bir Beyonce projesinin yolda olduğunu söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Mayıs 2021

Beyonce'nin annesi Tina Knowles-Lawson bir röportajda "Kızım her zamanki gibi heyecan verici bir şey üzerinde çalışmakla meşgul" dedi.

Knowles-Lawson, Billboard Müzik Ödülleri'nin sahne arkasında Beyoncé ve Solange'ın yeni projeleri olduğunu açıkladı.

Knowles-Lawson ayrıca karantina sırasında torunlarıyla (Blue Ivy, Sir ve Rumi Carter dahil) geçirdiği fazladan zaman için ne kadar minnettar olduğunu ifade etti. Knowles-Lawson, "Torunlarımla çok fazla zaman geçirebildim," dedi. "Çok şımarıkım çünkü onları neredeyse her gün görüyorum. Bu, bununla ilgili harika bir şeydi."

Geçen yıl Beyoncé, athleisure markası Ivy Park ve spor giyim devi Adidas arasında yeni bir ortaklıkla iş portföyünü genişletti; eleştirmenlerce beğenilen Disney + görsel projesi Black Is King'i sundu ve özellikle geçen yıl hayırsever çabalarına kendini adamaya devam etti. BeyGOOD girişimi aracılığıyla siyahilerin sahip olduğu işletmelere milyon dolarlık bağışta bulundu ve geçen yılın eşi benzeri görülmemiş kış fırtınasından etkilenen Teksaslı yerlilere yardım etti.

Solange'a gelince, kısa süre önce dijital projesi Saint Heron'un , tam teşekküllü multidisipliner bir platform, stüdyo ve yaratıcı ajans olan yeniden başlatıldığını duyurdu.