Pitt, Çocukları İçin Talep Edilen Daha Fazla Velayet Kararına İtiraz Etti
ÜNLÜ STİLİ

Pitt, Çocukları İçin Talep Edilen Daha Fazla Velayet Kararına İtiraz Etti

Mahkemenin son kararına göre "çocuklarıyla daha fazla zamana" izni verildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Mayıs 2021

Brad Pitt, eski karısı Angelina Jolie ile devam eden hukuki savaşında çocuklarıyla daha fazla zaman geçirme hakkı aldı. Kaynaklara göre, Yargıç John Ouderkirk geçici olarak Pitt'e çiftin altı çocuğundan beşinin velayetini verdi: Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14 ve bu yaz 13 yaşına gelen ikizler Knox ve Vivienne. Jolie'nin evlat edindiği en büyük çocuğu 19 yaşındaki Maddox, artık yasal olarak bir yetişkin olduğu için velayet davasının bir parçası değil.

Kaynak, "Birkaç hafta önce, yargıcın kararı bir ay süren uzun yargı süreci ardından geldi," dedi. "Brad çocuklarla çok daha fazla zaman kazandı. Daha önce çok sınırlı bir zamanı vardı." Kararın "tanıkların, uzmanların, çocuklarla birlikte olan kişilerin" ifadelerine dayandığı, ancak çiftin çocukları ifade vermeye çağrılmadığı bildirildi. Son kararın yasal olarak bağlayıcı olup olmadığı belli değil. Ancak kaynağa göre, Pitt'in "çocuklar için her zaman en iyisini istediğini ve onlarla zaman geçirmeyi istediğini" söyledi.

Jolie'nin son mahkeme kararından memnun olmadığı ve Pazartesi günü kararla ilgili olarak Kaliforniya İkinci Bölge Mahkemesine şikayette bulunduğu bildirildi. Ayrıca daha önce boşanma davasına bakan hakimi görevden almaya teşebbüs etti. Aktrise yakın bir kaynak ise "Ortak velayet, Angelina'nın itiraz ettiği konu değil." "Başka endişe verici konular da vardı, ancak mahkeme işlemleri kapandı ve mühürlendi."