Friends Aşkı Gerçek Miydi?
ÜNLÜ STİLİ

Friends Aşkı Gerçek Miydi?

Jennifer Aniston ve David Schwimmer gerçekten birbirlerine karşı nasıl hissettiler? Yeniden bir araya gelen ekip sırasında, oyuncular birlikte çalıştıkları ilk yıllara dair hislerini anlattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Mayıs 2021

Ross ve Rachel gerçek hayatta da bir çift olabilirlerdi. HBO Max'teki Friends buluşmasında, ünlü çifti David Schwimmer ve Jennifer Aniston, hit sitcom'un 1. Sezonunu çekerken birbirlerine karşı hisleri olduğunu anlattı. Prova sırasında flört ettiklerini söylediler. Friends'in 1994'teki ilk çıkışından 27 yıl sonra Schwimmer, "İlk sezonda Jen'e büyük bir aşk duyuyordum" dedi. "Bir noktada, ikimiz de birbirimize sırılsıklam aşık oluyorduk."

Ama asla bir araya gelemediler. "Bu sanki iki geminin birbirinden uzaklaşması gibiydi, çünkü birimizin sürekli bir ilişkisi vardı ve biz o sınırı hiç geçmedik. Buna saygı duyduk" diye ekledi.

Aniston itiraf etti, "David'e bir kez şunu söylediğini hatırlıyorum, ' İlk anlarımız zaman ulusal televizyonda olacaksa çok kötü olacak.' Ama birbirimize olan tüm hayranlığımızı ve sevgimizi Ross ve Rachel'a aktararak devam ettik. " Özel gösterim sırasında, ayrıca Aniston ve Schwimmer'ın Friends'in ilk yıllarında sette oldukça yakın oldukları kamera arkası görüntüleri de yer alıyordu.

Schwimmer, oyuncu kadrosundaki kostarların "birbirlerine karşı bir şey hissettiklerinin " farkında olup olmadığını merak etti, ancak Courteney Cox ve Matthew Perry (Monica ve Chandler!) konuya hemen atladı.

"Biliyorduk," dedi Perry. Cox, "Kesinlikle biliyorduk," diye temin etti. Schwimmer, kendisinin ve Aniston'ın birbirlerine olan derin duyguları hakkında "bunu engelleyemedik", bu nedenle neden gerçek hayatta bir çift olmadıklarını, ancak belki de en iyisinin bu olduğunu ekledi.

Cox, Ross ve Rachel'ın ekran dinamiğine atıfta bulunarak, "Olsaydı ve işe yaramadıysa, muhtemelen o kadar da iyi olmazdı" diye açıkladı.