Bennifer Arayı Hızla Kapıyor
ÜNLÜ STİLİ

Bennifer Arayı Hızla Kapıyor

Oldukça yakın görünen ikili, geçtiğimiz gece bir restaurantdan ayrıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Haziran 2021

Bennifer oldukça yakın görünüyor.Eski nişanlıları, dün Wolfgang Puck'ın Batı Hollywood'daki yeni restoranında akşam yemeği için dışarı çıkarken oldukça romantik görünüyorlardı. Fotoğraflarda, Lopez ve Affleck birlikte restorana girerken aktrisin yüzü Affleck'in omzuna dayalı ve birbirlerine sarılırken görüldüler. Lopez, randevu gecesi için pembe örgü kazak, koyu skinny jean pantolon ve nude stiletto tercih etti. Bu arada, Affleck deri ceket, siyah kot pantolon ve bembeyaz spor ayakkabılarla zarif görünüyordu. Habere göre çiftin restauranta girerken el ele tutuştuğu görüldü.

Bennifer'in yakın hali, çiftin haftalarca ülkenin her yerinde gizlice randevulara çıktığına işaret ediyor. Lopez'in eski Yankees yıldızı Alex Rodriguez'den ayrılmasının ve Affleck'in yılın başında aktris Ana de Armas'tan ayrılmasının ardından, çift Los Angeles, Montana ve Miami'de birlikte vakit geçirdi ve bildirildiğine göre de uzun mesafeli bir romantizme bile oldukça tamam görünüyorlar.

Affleck ve Lopez 2003'te nişanlandılar, ancak sonunda düğünlerini iptal ettiler ve 2004'te sonsuza dek ayrıldılar. Yaklaşık yirmi yıl sonra, resmi olarak yeniden başlama ihtimalleri herkesi heyecana sürükledi. Bir kaynak daha önce çiftin mütevazı tatillerini anlattı, "Jennifer,Ben'le şehir dışında birkaç gün geçirdi" dedi. "Güçlü bir bağları var. Her şey hızlı ve yoğun oldu ama Jennifer mutlu."