Grande ve Gomez, Düğünlerinin Ardından İlk Kez Görüldü
ÜNLÜ STİLİ

Grande ve Gomez, Düğünlerinin Ardından İlk Kez Görüldü

Çift, arkadaşlarıyla Bel-Air'de yemekteydi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Haziran 2021

Ariana Grande ve Dalton Gomez, düğün sonrası ilk kez Cumartesi gecesi birlikte görüntülendi. Çift, Wolfgang Puck'ın Los Angeles'taki Hotel Bel-Air'deki restoranında dört arkadaşıyla birlikte yemek yedi.

Bir emlakçı olan Gomez ve Ari'nin geçen ayki evliliklerinin ardından son derece iyi durumda oldukları bildiriliyor. İçeriden bir kişi "Ari ve Dalton akşam yemeği boyunca çok mutlulardı ve tüm akşam birbirlerine sarıldılar" dedi. "Aşık olduklarını ve çok mutlu olduğunu söyleyebilirsiniz. Ari, sonunda evlendiği için heyecan duyduğunu söyledi."

Kaynak ayrıca, "Dalton'ın gece boyunca yüzünde kocaman bir gülümseme vardı ve kesinlikle balayı evresinde gibi göründüklerini ve dolayısıyla aşık olduklarını" paylaştı ve çiftin ve arkadaşlarının tüm akşamı otelde geçirdiklerini ve " Wolfgang Puck ile tanıştığım için çok heyecanlıydım ve hepsi yemek deneyimi hakkında konuşuyorlardı."

Şarkıcının geçen Aralık ayında bir Instagram gönderisiyle resmen onayladığı beş aylık nişanlarının ardından Grande ve Gomez, 15 Mayıs'ta 20'den az katılımcının bulunduğu samimi bir düğünle evlendiler. Çift geçen Ocak ayında çıkmaya başladı ve Justin Bieber'ın "Stuck with U" müzik videosunda ortak bir görünümle ilişkilerini doğruladı. O zamandan beri, çiftin karantina boyunca, spot ışığından uzakta, birbirleriyle "huzur içinde" daha yakın olmaktan keyif aldıkları bildirildi. Bir kaynak, "Hayatının bu aşaması iyi bir şekilde ve olaysız geçti" dedi.

"Dalton harika bir adam. İşe ve sadeliğe değer veriyor" dedi. "Ari ile ilişkisini gizli tutmayı seviyor. Birbirlerini huzur içinde tanıyabildiler." Kaynak ayrıca, "Ari'nin ailesi çok mutlu. Herkes Dalton'u seviyor. Ari için harika." dedi