Salma Hayek, Dans Da Edebildiğini Kanıtladı
ÜNLÜ STİLİ

Salma Hayek, Dans Da Edebildiğini Kanıtladı

Aktris, yeni filmi The Hitman's Wife's Bodyguard'ı tanıtan bir dans yarışmasına katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Haziran 2021

Salma Hayek, yeni filmi The Hitman's Wife's Bodyguard'ı tanıtırken en iyi dans hareketlerini sergiliyor. Instagram'da kendisinin ve bir dansçı ekibinin Britney Spears'ın ikonik single'ı "...Baby One More Time" için küçük bir koreografide yer aldığı bir video klip paylaştı. 1998'in hit şarkısı Hayek'in yakında çıkacak olan filminde yer alıyor ve #HitmansChallenge olarak adlandırılan yeni bir dans trendi yaratıyorlar. Spears'ın orijinal müzik videosundaki ikonik hareketlerine dans eden ekip hepimize meydan okuyor.

Genellikle tasarım kıyafetler içinde gördüğümüz Hayek (sosyal medyadaki görünümlerine göre) dans videosu için, siyah V yakalı bir üst, uyumlu yoga pantolonları ve atletik spor ayakkabılar giyiyor. Yıldızın dans becerileri klipte oldukça etkileyici ve hatta Spears'ın bile gurur duyabileceği kadar iyi: Saç savuran Hayek ve ölüm düşüşü gibi klasik hareketlerinden bazılarını gerçekleştirmeyi başarıyor.

"#hitmanschallenge dansını göster! " Hayek gönderiye bir açıklama yaptı. "İzliyor olacağım."

Hayek, 2017 yapımı The Hitman's Bodyguard'ın devam filminde Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson ile birlikte rol alıyor. Orijinal aksiyon filminde kısa bir kamera çekimi sonra, yönetmen Patrick Hughes, Hayek'in karakteri Sonia Kincaid'i devam filminde yer vermeye karar verdi.

Hayek, "Açıkçası şok oldum" dedi. "Birçok filmde bulundum ve 'Aman Tanrım, sen filmdeki en sevilen karakterlerden birisin' diyorlar şu an bana. Ama ilk defa bir yönetmen 'seyirciyi dinleyeceğim' dedi."