"Seni sonsuza kadar seviyorum":
ÜNLÜ STİLİ

"Seni sonsuza kadar seviyorum":

Kim Kardashian, eski kocası Kanye West'in doğum gününü dokunaklı bir şekilde tebrik etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Haziran 2021

Bu yıl Şubat ayında Kim Kardashian ve Kanye West'in altı buçuk yıllık evliliklerinin ardından boşanma davası açtığı öğrenildi. Çift neredeyse ayrılık hakkında hiç yorum yapmadı ve medyaya konuşmadı.Kim yakın zamanda reality show dizisi Keeping-Up With The Kardashians'ın son sezonunun çekimleri sırasında olanlardan bahsetti.

Dün, Kanye West 44. doğum gününü kutladı ve eski eşi olarak bu özel günde onu dokunaklı bir şekilde tebrik etmeye karar verdi. Kim, Kanye ve üç çocukları ile birlikte fotoğrafının altına "Seni sonsuza kadar seviyorum" yazdı. Bu kutlama, çiftin hayranlarından tarafından bir tepkiye neden oldu, post, yaklaşık 4 milyon beğeni ve 24 bin yorum aldı. Hayranlardan bazıları Kim ve Kanye'nin ortak bir fotoğrafını görmekten memnundu ve bunun çiftlerinin yeniden bir araya gelmesinin bir ipucu olduğunu bile düşündüler.

West ise doğum gününü Gap ile uzun süredir piyasaya sürmeyi planladıkları koleksiyonun lansmanı ile kutladı : West, Yeezy'nin Amerikan markasıyla işbirliğinin ilk ürününü sundu, geri dönüştürülmüş naylondan yapılmış bir ceket. Ceket 200 dolara mal oluyor ve Gap web sitesinde ön sipariş için satışlara bile çıktı.