Emily DiDonato Hamile Olduğunu Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Emily DiDonato Hamile Olduğunu Açıkladı

ABD'li model Emily DiDonato bir kız bebek beklediğini duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2021

Emily DiDonato, bebek sevincini duyurdu. 30 yaşındaki ABD'li model heyecan verici haberi Instagram'da sahne arkası anları detaylandıran tatlı bir kliple paylaştı.

30 yaşındaki model ve Covey cilt bakımı kurucusu ve kocası Kyle Peterson, kız bebeklerini aralık ayı başında karşılayacak. DiDonato, "kendisi gibi" hissetmediğini için yaptığı bir testten sonra hamile olduğunu çok erken öğrendiğini söyledi.

"Biraz yorgun hissettim. Biraz şişkindim. Aslında çekmecemde olan bir testi yaptım ve 'Bunun potansiyel olarak olumlu olacağına dair garip bir his var." diyor DiDonato ve sonucu çubukta görünce kendini bir filmde gibi hissettiğini ekliyor.

Birden fazla test yaptıktan sonra çok heyecanlı olduğunu ve kocası kapıdan girer girmez haberi kocasına "pat diye söylediğini" ifade ediyor.

Emiyle Didonato ve eşi Kyle Peterson, 2014 yılında kötü hava koşulları nedeniyle uçuşlarının değişmesiyle koltuklarının yanyana denk gelmesiyle tanıştı. Manhattan'da birbirlerinden bir blok ötede yaşadıklarını fark eden ikili 2018 yılında evlendi.