J.Lo, Affleck'e Yakın Olmak İçin Los Angeles'a Taşınıyor
ÜNLÜ STİLİ

J.Lo, Affleck'e Yakın Olmak İçin Los Angeles'a Taşınıyor

Pop yıldızı, eski nişanlısıyla "yeni bir başlangıç" için hazır.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Haziran 2021

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, yeniden alevlenen aşklarında ileriye doğru büyük bir adım atıyor olabilirler. Haberlere göre, Lopez'in Affleck'e daha yakın olmak için Los Angeles'a geri taşınıyor. Affleck Los Angeles'ta ve Lopez ise Miami'de yaşıyor. Lopez Miami'deki evinden çıkacak ve eski nişanlısının yanında olmak için Batı yakasına geçiş yapacak.

Bir kaynak, "Bu yaz L.A. ve Hamptons arasında geçecek gibi, ancak L.A. Lopez'in üssü olacak" dedi. "Sonbaharda çocukları için okullar bakıyor."

Kaynak, bu yılın başlarında nişanlısı Alex Rodriguez'den ayrılan Lopez'in Affleck'e yakın olmayı dört gözle beklediğini de sözlerine ekledi. Kaynak, "Yeni bir başlangıç yapmaktan ve Ben'in peşinden gitmekten heyecan duyuyor" diye devam etti. "Yakında Los Angeles'taki evlerinde olacaklar."

Çift, geçen hafta Wolfgang Puck'ın Batı Hollywood'daki yeni restoranında akşam yemeğine çıkarken görüldü.

Bir kaynak, "Ben akşam yemeği boyu Jennifer'ın omzundaydı ve sevecen olmaktan çekinmediler. Harika ve çok mutlu görünüyordu. O da mutlu görünüyordu ve ona yaslanmaya devam etti" dedi. "Arkadaşlarıyla iyi uyum sağladı ve onlarla konuşurken ve sohbet ederken çok rahat görünüyordu. Hepsi harika zaman geçirdi."