Gigi Hadid Kızını Saklamaya Devam Ediyor
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid Kızını Saklamaya Devam Ediyor

Gigi Hadid kızı Khai'nin yeni fotoğraflarını paylaşıyor ancak yüzünü göstermiyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Haziran 2021

Geçen yılın eylül ayında dünyaya gözlerini açan Khai Hadid Malik'in annesine ve babasına ne kadar benzediği, gözlerinin rengi, yüzünün şekli büyük bir merak konusu. Ancak başta annesi Gigi Hadid olmak üzere ne babası Zayn Malik ne büyükannesi Yolanda Hadid ne de dedesi Mohamed Hadid, sosyal medyada onun yüzünü göstermemekte kararlı. Elbette bunun da önemli bir nedeni var.

Gigi Hadid, Instagram sayfasında 9 aylık olan kızı Khai ile birlikte çekilen fotoğraflarını paylaştı. Elbette yine onun yüzünü göstermeme kuralını bozmadan! Minik Khai'nin gözler önüne serilen tek özelliği saçlarının rengi oldu. Görünüşe göre Khai annesi gibi sarışın bir bebek. Ama yine yüzü merak konusu olarak kaldı.

BİR ÖRNEK MAYO
Bu paylaşımlarda dikkat çeken ve Gigi Hadid'in takipçilerinin mesajlar yağdırdığı bir başka ayrıntı daha var, Anne- kız bir örnek mayolarla havuz keyfi yaptı. Hem Gigi Hadid hem de Khai, koyu ve açık yeşil tonlarda kareli mayolar giydi. Bu durum da Hadid'in takipçileri tarafından paylaşımlara yorum yağmasına neden oldu. Top modelin ünlü ve ünsüz hayranları bu bir örnek giyime mesajlar yazdı.

NEDEN YÜZÜNÜ GÖSTERMİYOR?
Bu tercih hakkında kardeşi Bella Hadid de bir açıklama yapmıştı. Verdiği bir röportajda Bella Hadid, "Gigi sosyal medyada olabildiğince 'gerçek' olmak istiyor. Ama çocuğu büyüyüp de kendi isteğiyle spot ışıklarının altına çıkıncaya kadar da onu gizli tutmayı tercih ediyor" diye konuştu. Bella Hadid, hem ablası Gigi Hadid'in hem de sevgilisi Zayn Malik'in, Khai'nin özel yaşamınının kendilerinin de önceliği olduğunu söyledi.