Kraliçe, Lili Bebek ile Görüntülü Konuşarak Tanıştı
ÜNLÜ STİLİ

Kraliçe, Lili Bebek ile Görüntülü Konuşarak Tanıştı

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Haziran 2021

Yeni doğanların çoğu, İngiliz tarihindeki en uzun süre hüküm süren hükümdarla tanışma şansını asla elde edemez. Ancak Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor olduğunuzda, tek yapmanız gereken hızlı bir görüntülü aramadır.

People'ın haberine göre Kraliçe II. Elizabeth, geçtiğimiz Cuma günü dünyaya kabul edilen yeni doğan kızları ile Prens Harry ve Düşes Meghan'ın ailesinde tanıştırılan ilk kişilerden biriydi. Çiftin hafta sonu hastaneden eve döndükten kısa bir süre sonra Majestelerini aradığı bildirildi.

Bir kaynak, "[Prens Harry ve Meghan] çok heyecanlıydı ve kızlarının geldiğini paylaşmak için sabırsızlanıyorlardı" dedi.

Bebek Lili'nin büyük büyükannesiyle özel bir bağlantısı var: İlk adı Lilibet, hükümdarın büyürken, özellikle merhum kocası Prens Philip tarafından sık sık çağrıldığı bir aile takma adı. Buckingham Sarayı, kraliçenin 11. torununun torunu olan bebeğin doğumuyla ilgili sevincini paylaşmak için hafta sonu sosyal medyaya gitti.

Açıklamada, "Kraliçe, Galler Prensi ve Cornwall Düşesi ile Cambridge Dükü ve Düşesi, Sussex Dükü ve Düşesi'nin bir kızının dünyaya geldiği haberiyle bilgilendirildiler ve çok mutlu oldular." Saray. Prens William ve Düşes Kate de kendi sosyal medya kanallarında sıcak bir mesaj paylaşarak, "Bebek Lili'nin gelişiyle ilgili mutlu haberden hepimiz çok memnunuz. Harry, Meghan ve Archie'yi tebrik ediyoruz."

Sussexes'in basın sekreterine göre, çift dört kişilik bir aile olarak yeni hayatlarına uyum sağlamak için Santa Barbara'daki evlerinde ve yeni kız bebeklerine yerleşebilmek için işten 20 haftalık ebeveyn izni almaları bekleniyor.