Meryl Streep, Anne Hathaway ve The Devil Wears Prada Oyuncuları İkonik Filmi Tartışmak İçin Yeniden Bir Araya Geliyor
ÜNLÜ STİLİ

Meryl Streep, Anne Hathaway ve The Devil Wears Prada Oyuncuları İkonik Filmi Tartışmak İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

Entertainment Weekly'nin ev sahipliği yaptığı buluşmada, yıldızlar çekim deneyimlerini paylaşıyor ve hit filmin zamansız kültürel mesajını yansıtıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Haziran 2021

Runway'de toplantı var! İkonik film The Devil Wears Prada'nın oyuncu kadrosu ve ekibi, filmin 15. yıl dönümü öncesinde yeniden bir araya geldi. Uzaktan toplantı boyunca, yönetmen David Frankel ve yıldızlar Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci ve diğerleri, hit dramın günümüzün sosyal düzeyini tartışmanın yanı sıra, film çekerken en unutulmaz deneyimlerini paylaştılar.

Oyuncular, ekip ve moderatör Joey Nolfi, filmin kapitalizmi çevreleyen zamansız temalarına ve hepimizin iş yerinde sahip olabileceği sağlıksız ilişkilere değiniyor. Ayrıca filmin, Streep'in heybetli Runway baş editörü Miranda Priestly olarak Altın Küre ödüllü performansına sembolik olarak yansıyan güçlü pozisyonlardaki kadınlara yönelik çifte standardı nasıl tasvir ettiğini de tartıştılar. Senarist Aline Brosh McKenna, Miranda hakkında şunları söyledi: "Onun sadece zor bir patron olması değil, kendisi için daha büyük bir hedef olan işinde etrafında belirli bir değeri somutlaştırması önemliydi." "Modaya ve dergiye gerçekten saygı duyuyor ve bu onun için bir tür tapınak."

Streep, "Bence filmde hepimizin bir şeyler bulmasının nedeni, zamanın ama bilinen bir yerden bizi avladığı için, kadınların patron olmaları konusundaki rahatsızlıklarınızla yüzleştirniz ve bunun gerçek olduğunu anlamak zorunda kaldınız, çünkü biz buradayız" dedi. "Bu, sahip olduğum ilk film... erkeklerin bana gelip 'Nasıl hissettiğini biliyorum' dediği."

Film ayrıca, profesyonel kadınların maruz kaldığı, işyerinde içselleştirilmiş kadın düşmanlığı hakkında devam eden tartışmada çığır açıcı olsa da yerinde bir noktaya değiniyor. Tucci, "Toplumumuz dünyayı erkeklerin gözünden görmeye şartlandı." Dedi. "Sıklıkla ve özellikle sinemada ve edebiyat alanında... Bu film bu değişikliği yapmaya başladı."