Olsen Kardeşler, Özel Hayatlarını Gizli Tutma Kararlarını Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Olsen Kardeşler, Özel Hayatlarını Gizli Tutma Kararlarını Açıkladı

The Row'un yaratıcı sürecine de değindiler.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Haziran 2021

Mary-Kate ve Ashley Olsen, 15 yıllık lüks moda ismi The Row'u hayatlarının her yerinde yansıtıyor ve yaratıcı süreçlerini daha önce hiç olmadığı kadar açıyorlar.Nadiren de olsa verdikleri yeni bir röportajda, ikiz kız kardeşler, giyim markalarının köklerine odaklanmak için kamuoyundan uzak durma kararı aldılar. Mary-Kate, kendisinin ve kardeşinin son yıllarda kişisel hayatlarıyla neden daha arka planda kalma kararı konusunda, "Biz sağduyulu insanlar olarak yetiştirildik," dedi.

Ashley, kişiliklerinin tasarım çalışmalarını etkilediğini açıklayarak, "Bunun potansiyel olarak bizim estetiğimiz, tasarım tercihimiz olduğunu düşünüyorum" diye ekledi. "Ancak bu, gerçekten süslü veya çok dikkat çeken şeylerden hoşlanmadığımız anlamına gelmez. Bazen bir koleksiyon tam olarak böyle başlar ve sonra sadeleşir. Her zaman o basit noktadan tasarımlar oluşmaya başlamaz."

On yıldan uzun bir süre önce The Row'un çıkışıyla birlikte, kız kardeşler, ünlü isimleri markanın adının önüne geçmesi diye markalaşmasının dışında bırakmaya bilinçli bir şekilde karar verdiler.

Ashley, "Markanın önünde olmak istemedik, insanların, markanın arkasındaki isim olduğumuzu bilmelerini bile istemedik" dedi. "Gerçekten çıkardığımız parçalarla ilgili olmalarını istedik." Sonuçta Olsen'ler markalarını ve modaya girişlerini tasarımı mükemmelleştirmenin ve yaratıcılıklarını kullanmanın bir yolu olarak gördüler.

Mary-Kate, "Biz çok çalışkanız ve her zaman çok çalışkan olduk" dedi. "Bence modada olmamızın nedeni sürekli olarak kusurlarımızı düzeltmeye çalışmak. Ve bunu yapmak için gelecek sezona sahipsiniz. Ama aynı zamanda oradaki her kusuru bulmak, kendimizi sürekli zorlamak ve kendimizi eğitmek bizim işimiz. Gözler önünde olduğundan ve herkese hizmet edildiğinden emin olmak. Sadece gelişmek ve öğrenmek."