Kylie Jenner ve Travis Scott, Stormi ile Kırmızı Halıda
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner ve Travis Scott, Stormi ile Kırmızı Halıda

Jenner ve Scott 72. Parsons Benefit'te

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Haziran 2021

Çift, üç yaşındaki kızlarına ebeveynlik yapsa da, hem Jenner hem de Scott, romantik bir şekilde tekrar bir araya gelip gelmedikleri konusunda bilinmezliği sürdürüyorlar. Aslında herkes, çiftin akşam boyunca açıkça sevgi dolu olduğunu iddia etti. Bir kaynak, "Travis ve Kylie birlikte çok tatlı ve sevimliydiler" dedi. "El ele tutuşuyorlardı ve tamamen geri döndüler." Tanık ayrıca Scott'ın kabul konuşması sırasında Jenner'a teşekkür ettiğini ve "Eşim, seni çok seviyorum" diyerek teşekkür ettiğini belirtti.

Jenner, etkinliğin ardından kendisinin ve Scott'ın bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı, ikisi birlikte poz verdi.

Kylie Jenner ve Travis Scott kırmızı halıya geri döndüler ve bu vesileyle kızları Stormi Webster'ı da getirdiler. Dün, Kylie Cosmetics CEO'su ve rapçi, New York'ta The New School tarafından düzenlenen 72. Parsons Benefit'e katıldı. Scott, moda kültürüne katkılarından dolayı Kerby Jean-Raymond, Gabriela Hearst ve Carrie Mae Weems gibi isimlerle birlikte onurlandırıldı.

Aile fotoğrafı çekimi için Jenner, özel dikim kol boyu eldivenler ve transparan sivri burunlu ayakkabılarla tamamlanan yeşil bir 1987 yılında tasarlanan Jean Paul Gaultier imzalı elbisesiyle göz aldı. Stormi ve Scott da uyum sağladılar, Scott Bottega Veneta ve Stormi şık Jordan spor ayakkabılarıyla eşleştirilen sevimli bir mini elbise içindeydi. Tüm aile, Lorraine Schwartz izniyle ışıltılı mücevherlerle donatıldı.