Anya Taylor-Joy, Atina'daki Dior Show'da Cara Delevingne'nin Elbisesini Düzeltmek için Koruyucu Melek Gibi Yardım Etti
ÜNLÜ STİLİ

Anya Taylor-Joy, Atina'daki Dior Show'da Cara Delevingne'nin Elbisesini Düzeltmek için Koruyucu Melek Gibi Yardım Etti

Delevingne, "Başka bir kadının elbisesinin çarpık olduğunu belirtmek yerine düzelten kadın olun" diye yazdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Haziran 2021

Anya Taylor-Joy sadece yetenekli bir aktris ve moda tanrıçası değil, aynı zamanda tüm küçük çocukların büyüyüp olmak istediği türden gerçekten iyi bir insan. En azından Cara Delevingne böyle söylüyor. Model Cumartesi günü Instagram'da Taylor-Joy ile arkadaşlığına övgüde bulundu ve her şey, bu hafta başında her iki modelim de katıldığı Atina'daki Panathenaic Stadyumu'ndaki 2022 Dior defilesinde Cara'nı yaşadığı bir stil arızasından sonra elbisesini düzeltmesine yardım eden aktrisin bir videosu ile başladı.

Delevingne, Taylor-Joy ile arkadaşlığını vurgulayan birkaç fotoğrafı da içeren Instagram gönderisine, "Dişinizde bir şey olduğunda ve neye ihtiyacınız olduğunda size söyleyecek arkadaşlar bulun, duymak istemeyebileceğiniz şeyleri bile söyleyen" dedi. "Bağ kurmayı öğrenmemizin ve büyümemizin tek yolu, yani başka bir kadının elbisesinin çarpık olduğunu belirtmek yerine düzelten kadınlar olun. Aynı parçayı başkasıyla giymiş olmanız da sadece zevkinizizin ortak olduğu anlamına gelir...☺️ @anyataylorjoy @dior."

Sergilenen arkadaşlık klibine ek olarak, Delevingne'in galeri gönderisinde, Taylor-Joy ile birlikte dışarıda yürürken, her zamanki gibi kıskanılacak kadar havalı görünen bir fotoğrafı ve arkalarından çekilmiş tatlı bir kare de yer aldı. İkisinin de giydiği altın ayakkabılarını gösteren bir fotoğrafta da stil piştisi olma konusunda da mutlu görünüyorlar.

Delevingne, gönderiyi kendi başına muhteşem olan gösteriden genel bir fotoğraf dökümü ile takip etti. İkinci gönderiye "Atina'da sonsuza kadar hatırlanacak büyülü bir gece" yazdı. "@dior ailesinin bir parçası olmaktan dolayı minnettar olmanın da ötesinde bir duygu. Sürekli olarak çok çalışan tüm Dior ekibine ve elbette bir kadın ve amacı olan bir sanatçı olarak bana her düzeyde ilham vermeye devam eden @mariagraziachiuri'ye teşekkür ederim. "