Britney Spears Tekrar Performans Gösterip Gösterilmeyeceğini Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Britney Spears Tekrar Performans Gösterip Gösterilmeyeceğini Açıkladı

"Şu anda eğleniyorum, hayatımda bir geçiş yaşıyorum ve kendimden zevk alıyorum, o kadar"

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Haziran 2021

23 Haziran'daki duruşması öncesinde Britney Spears, bir daha sahneye çıkıp çıkmayacağı hakkında konuştu. Birkaç gün önce Britney Spears, Instagram'da hayranlarının ve takipçilerinin sorduğu soruları yanıtlayan bir video paylaştı; buna "favori iş gezisi" ve "ayakkabı numarası" da dahildi. Ayrıca, birkaç yıl boyunca performansa ara vermesinin ışığında bir daha canlı performans gösterip göstermeyeceğini de ele aldı.

"Son soru, tekrar sahneye çıkmaya hazır mıyım? Tekrar sahneye çıkacak mıyım? Bir daha sahneye çıkmalı mıyım?" dedi şarkıcı. "Hiçbir fikrim yok. Şu anda eğleniyorum, hayatımda bir geçiş dönemindeyim ve eğleniyorum, o kadar." Notunda, "@shaniatwain'in da dediği gibi… Haydi Kızlar !!!! Daha fazla sorunuzu yanıtlamanın zamanı geldi ‍♀️!!!!!! ''


2018'de Piece of Me Las Vegas'taki sahnesinin sona ermesinden bu yana, Spears, kamuoyunun görüş alanından uzak duruyor ve bildirildiğine göre "normal bir insan olmak için zaman alıyor". Ayrıca, bir dizi başka kısıtlamanın yanı sıra Britney'i halkla özgür ve açık iletişimimi kısıtlayan "prosedürlerine" maruz bırakan babası Jamie Spears ile ilgili devam eden bir yasal savaşta veriyor..

Britney'nin sahnelerden ayrılmasına yol açan olaylarla ilgili bir belgesel, Framing Britney Spears, Şubat ayında yayınlandı ve pop yıldızı için hayranlardan ve diğer pop yıldızlarından bir destek dalgası geldi.

Bir sonraki duruşması 23 Haziran'da Los Angeles'ta gerçekleşecek ve bu sefer doğrudan mahkemeye konu hakkında konuşacak.