Olivia Wilde, Harry Styles Hakkındaki Sorulardan Kaçıyor
ÜNLÜ STİLİ

Olivia Wilde, Harry Styles Hakkındaki Sorulardan Kaçıyor

Olivia Wilde, müzisyen Harry Styles ile olan ilişkisi konusunda sessiz kalmaya devam ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Haziran 2021

Wilde, geçtiğimiz günlerde LAX Havalimanı'na indikten sonra bir paparazzi tarafından yeni erkek arkadaşı ve yakında çıkacak filmi Don't Worry Darling'in yıldızı hakkında sorular soruldu. Wilde, Londra'da aylarca süren bir yurt dışı gezisinde Styles'ı ziyaret etti ve eski nişanlısı Jason Sudeikis ile paylaştığı iki çocuğu oğlu Otis Sudeikis ve kızı Daisy Sudeikis ile vakit geçiriyordu. Aktör ayrıca,vTed Lasso'nun ikinci sezonunun çekimleri için yurtdışında bulunuyordu.

Styles'ın geleceğinde bir Oscar'ı olup olmadığı sorulduğunda, Wilde utangaç bir şekilde başını salladı ve "Konuşmayacağımı biliyorsun. Bunun olmayacağını biliyorsun." Paparazzi daha sonra sorusunu yeniden şekillendirerek Styles'ın önemli bir oyunculuk "potansiyeli" olup olmadığını sordu. Buna karşılık Wilde hiçbir şey söylemedi ama gülümsedi ve başını salladı.

Wilde ve Styles'ın ilk kez Ocak ayında el ele tutuşup Kaliforniya'daki bir düğüne katılırken çekilmiş fotoğrafları yayınlandıktan sonra birlikte oldukları söylendi. Bir kaynak Nisan ayında Wilde ve Styles'ın Don't Worry Darling prodüksiyonunu tamamladıktan sonra birlikte kalmanın tadını çıkardıklarını söyledi.