Meghan Markle'ın İlk Kitabı Kongre Kütüphanesinde
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle'ın İlk Kitabı Kongre Kütüphanesinde

Markle, ilk kitabını sekizinci sınıftayken yazdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Haziran 2021

Bu ayın başlarında, Sussex Düşesi Meghan, birçok kraliyet gözlemcisinin ilk kitabı olduğuna düşündüğü sayfaları, Prens Harry ve bebek Archie'den ilham alan bir çocuk kitabı olan The Bench'i yayınladı. Kitap, yayınlandıktan sadece bir hafta sonra New York Times'ın en çok satanı oldu. Ancak, Meghan'ın daha önceki çalışması olan, geleceğin Düşesi'nin sekizinci sınıftayken yazdığı ''Çilsiz Bir Yüz... Yıldızsız Bir Gecedir'' adlı çalışması konusunda kimsenin haberi yoktu.

Kongre Kütüphanesi'nden Carla Hayden kısa süre önce Twitter'da Düşes'in, genç Meghan'ın 1996'da ABD Telif Hakkı Bürosu'na sunduğu ilk kitabı hakkında bir mesaj yayınladı. Kitaptan bir pasajda şöyle yazıyor: "Bazı insanlar çillerin tuhaf olduğunu düşünüyor, / Ben aynı fikirde olmasam da / Çünkü çillerim olmasaydı, / O zaman gerçekten ben olmazdım!!!"


Sözlere aynı zamanda, çiller ve çillere benzeyen şeylerin tatlı bir çizimi eşlik ediyor. Çilsiz Bir Yüz... Yıldızsız Bir Gecedir, "Yazar Hakkında" sayfasını da içeriyordu. Meghan kitabı, sekizinci sınıfta bir okul projesi olarak yazıldı ve lise eğitimi boyunca da yazmaya devam etmek istiyor" diye devam ediyor.

Bu kitap, Meghan'ın bir hikaye anlatmak için tekerlemeler ve çizimler kullandığı The Bench'ten çok da uzak değil. Bank, Düşes'in Babalar Günü için Prens Harry için yazdığı bir şiir olarak başladı ve sonunda babalar ve oğulları arasındaki bağ hakkında bir çocuk kitabına dönüştü.

The Bench