Christina Aguilera Britney Spears'ın Özgürlüğünü Savundu
ÜNLÜ STİLİ

Christina Aguilera Britney Spears'ın Özgürlüğünü Savundu

Christina Aguilera 'FreeBritney' hareketine katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Haziran 2021

Christina Aguilera, devam eden vasilik davasında Britney Spears'a desteğini gösterdi. Aguilera, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir zamanlar tanıdığım bu kişi, kontrolü elinde bulunduranların merhameti ve nezaketi olmadan yaşıyordu" dedi.

Yaklaşık 30 dakikalık bir mahkeme konuşması sırasında Britney Spears, özellikle katlandığı cesaret kırıcı psikolojik ve duygusal istismara dikkat çekerek, öncülük eden ve koruyuculuğu sağlayanların merhamet eksikliğinden duyduğu hayal kırıklığını dile getirmişti.

1993'ten 1994'e kadar çocuk televizyon dizisi Mickey Mouse Club'ta Spears ile birlikte rol alan Aguilera, Spears'ın babası tarafından maruz kaldığı 13 yıllık vasiliği hakkındaki düşüncelerini Twitter'da paylaştı.

Aguilera'nın sosyal medyada paylaştığı notta, Spears ve kendisinin çok eski bir fotoğrafına yer verdi. Aguilera, "Son birkaç gündür Britney'i ve yaşadığı her şeyi düşünüyorum. "Kendi kaderini kendi elinde tutmak isteyen bir kadının ya da insanın dilediği gibi yaşamasına izin verilmemesi kabul edilemez. Size 'yakın' olanlar tarafından susturulmak, görmezden gelinmek, zorbalık edilmek veya reddedilmek, hayal edilebilecek en tüketen, yıkıcı ve alçaltıcı şeydir. Bunun bir insan ruhuna verebileceği zihinsel ve duygusal hasar hafife alınacak bir şey değil. Her kadının kendi bedeni, kendi üreme sistemi, kendi mahremiyeti, kendi alanı, kendi mutluluğu, kendi şifası ve sağlığı olmalıdır." ifadelerini kullandı.

Aguilera, "Bu çok katmanlı ve kişisel ancak halka açık konuşmanın kapalı kapılarının arkasında olmasam da, yapabileceğim tek şey medyada duyduklarımı, okuduklarımı ve gördüklerimi kalbimden paylaşmak. Bu özgürlük talebi, bir zamanlar tanıdığım bu kişinin, kontrolü elinde bulunduranlardan merhamet veya nezaket görmeden yaşadığına inanmamı sağlıyor." diye ekledi.