Amber Heard'den Bebek Sürprizi
ÜNLÜ STİLİ

Amber Heard'den Bebek Sürprizi

Eski eşi Johnny Depp ile olaylı boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Amber Heard taşıyıcı anne aracılığıyla bir kız bebek annesi olduğunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Temmuz 2021

Eski eşi Johnny Depp ile karşılıklı açtıkları şiddet ve tazminat davalarıyla gündemden düşmeyen Amber Heard, bu kez annelik haberiyle şaşırttı.

Ünlü oyuncu Amber Heard, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına süpriz bir şekilde, kızı olduğunu duyurdu. 35 yaşındaki Amerikalı yıldız, bebeğiyle birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşırken şu notu yazdı;

"Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımda yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum." ifadelerini kullandı.

"Oonagh Paige Heard" adını verdiği kızının 8 Nisan 2021'de doğduğunu açıklayan Amber Heard, "O hayatımın geri kalanının başlangıcı." dedi. Heard'ın kızına verdiği Paige adının, ölen annesinin adı olduğu öğrenildi.