Gwen Stefani ve Blake Shelton Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Gwen Stefani ve Blake Shelton Evlendi

Yaklaşık altı yıldır birlikte olan çift, haftasonunda Oklahoma'da Shelton'ın özel çiftliğinde evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Temmuz 2021

Gwen Stefani ve Blake Shelton artık evli. Yaklaşık altı yıldır birlikte olan çift, tatil hafta sonunda, Oklahoma'daki Shelton'ın özel çiftliğinde evlendi Shelton bu gün için özel olarak özel bir şapel inşa etti ve mülk içinde resepsiyonun gerçekleştiği bir çadır vardı. Geceye ait, Stefani'nin ebeveynleri Dennis Stefani ve Patty Flynn de dahil olmak üzere düğüne giden konukların fotoğrafları da var.

Büyük gün için süslenmiş küçük bir şapel, Shelton'ın tüm törenin ve resepsiyonun gerçekleştiği bildirilen 12.000 dönümlük çiftliği, Dallas'ın yaklaşık iki saat kuzeyindeki Oklahoma, Tishomingo kırsal kasabasında bulunuyor. Oklahoma'daki çiftler bir kez evlilik lisansı aldıklarında, evlenmek için 10 güne kadar süreleri olduğunu ve bu da şarkıcıların düğün tarihini bir güne sabitlemiş olmaları demek.

Stefani ve Shelton, Stefani The Voice için jürilik yapmaya başladığında birbirlerini tanıdılar. Temmuz 2015'te Shelton, dört yıllık eşi Miranda Lambert'ta boşanma davası açtı. Stefani ve eski kocası Gavin Rossdale, 14 yıllık evliliğin ardından 2015 yılının Ağustos ayında ayrıldı. Stefani ve Shelton'ın 2015 yılının Kasım ayında bir ilişkide olduğunu doğruladılar. Ekim 2020'de nişanlandıklarını açıkladılar.

Stefani, Haziran ayı başlarında elmas bir alyans takarken görüldüğünde evlilik söylentileri çıktı. 2021 düğününün söylentileri bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Aralık 2020'de bir kaynak şapelinçoktan kullanıma hazır olduğunu söyledi: "Blake, Oklahoma çiftliğinin arazisine bir şapel inşa etti. Kendisi yaptı. Bu gerçekten onların sevgisine bir övgü gibiydi. Büyük ihtimalle gelecek yılın başlarında kilisede evlenecekler."

Gelinlik, tüm yıldızların sevilen imzası Vera Wang. Oldukça klasik olan elbisenin detaylarında, derin kalp yakalı korse üst, açık omuzlar ve uçuşan tülden yapılmış kabarık çok katmanlı bir etek var. Eteğin detaylarına indikçe ise oldukça tatlı ve dokunaklı bir ayrıntı vardı: Gwen, yeni kocası Blake ve çocukları Kingston James, Zuma Nest, Apollo Bowie'nin isimleri etek üzerine işlendi. Gelinlik, ayrıca yüksek topuklu ayak bileğinde olan kar beyazı botları ile tamamlandı, sonuçta tören gerçek bir kovboy çiftliğinde gerçekleşti. Daha sonra bu elbiseyi bir başka modelle değiştiren Gwen, kısa ve aslında onu her zaman içinde görmeye alışık olduğumuz bir tarz ile geceye devam etti.