Phoebe Dynevor ve Pete Davidson, Wimbledon Aşkı
ÜNLÜ STİLİ

Phoebe Dynevor ve Pete Davidson, Wimbledon Aşkı

İkili, ilk kez bir çift olarak dışarıya çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Temmuz 2021

Pete Davidson ve Phoebe Dynevor, geçtiğimiz günlerde Wimbledon'da ilk kez birlikte göründüler. All England Lawn Tennis and Croquet Club'daki Lanson süitinden Roger Federer'in maçını izlerken fotoğraflandılar. Nisan ayının başlarında, Saturday Night Live oyuncu kadrosu ve Bridgerton yıldızı, beraber olduklarını doğruladı.

Bir kaynak, çiftin ayrı ülkelerde çalıştıkları için bu baharda iletişim halinde olduklarını söyledi. "Pete ve Phoebe, fiziksel olarak birlikte vakit geçiremeseler de hala birlikteler" dedi. "Mesaj ve FaceTime üzerinden iletişim halindeler. Şu anda sadece işe odaklanmış durumdalar. İşleri aceleye getirmek istemiyorlar." Mart 2021'de ikisi İngiltere'nin çeşitli yerlerinde görüldü. Davidson, Dynevor'ın geldiği ve pandemi sırasında annesiyle birlikte yaşadığı Manchester bölgesinde görüntülendi.

Nisan ayında Davidson, The Tonight Show'da taktığı bir kolyede "pd" yazıyordu; Dynevor, Dünya Kadınlar Günü için bir videoda aynı kolyeyi takarken görüldü. Bir kaynak, "Pete arkadaşlarına onun hakkında ciddi olduğunu söylüyor" dedi. Kaynak, ikisinin "birbirlerine gerçekten aşık olduğunu" ekledi.

Yıldız, Mayıs ayında The Breakfast Club'da ilişkiler konusundaki hisleri ve kendi zihinsel sağlığıyla ilgili şeffaflığın önemi hakkında konuşmaya başladı.

"Hayır, eğer senden hoşlanıyorsam, gerçekten senden hoşlanıyorum" dedi. "Bunu bilmemek sadece endişe ve çok fazla stres yaratıyor ve buna zaten yeterince maruz kalıyoruz. Yani, bence, ilişkinin bu kısmı çok kolay olmalı. "Hey, bir şey var" gibi olmalı. bugün yanlış bir şey.' 'Hey, bugün gerçekten mutluyum.' İletişim gerçekten çok önemli."